Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, ti hány évesen kezdtét...

Lányok, ti hány évesen kezdtétek el sminkleni magatokat?

Figyelt kérdés

2015. jan. 10. 08:34
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!!

Kedves utolsó válaszoló:

Én most még csak korrektort használok, méghozzá olyat, ami kíméli a bőrömet. Én sosem csinálnék olyat, hogy az egész arcomat bekenem, csak ott, ahol kell (ahol pattanás van). Nem áll szándékomban elcsúnyítani magamat, ebben egészen biztos lehetsz. 14 éves koromban olyan sminkre gondoltam, hogy: szemceruza, enyhe spirál, szájfény és szükség esetén egy kis korrektor. Szerintem ez teljesen normális.

Várok még válaszokat!:D

2015. jan. 12. 20:45
 22/28 A kérdező kommentje:
Ja, és azt is szeretném tudni, hogy amikor elkezdtétek miket használtatok/használtok. :)
2015. jan. 12. 20:46
 23/28 anonim ***** válasza:

13-14, azt hiszem. De akkor még csak szempillaspirált meg szemceruzát használtam, több de inkább kevesebb sikerrel.

Aztán volt egy időszakom, hogy majdnem mindennap full kifestettem magam (alapozó, púder, erősebb szemfesték, stb.), de leálltam vele. Most már csak korrektort használok meg pirosítót, néha egy nagyon kevés szempillaspirált.

19/L

2015. jan. 14. 09:18
 24/28 anonim válasza:
14 évesen kezdtem, amikor 6 osztályos gimibe mentem, habár csak korrektort használtam, néha-néha spirált is. Ez azóta nem is változott ;) 15L
2015. jan. 15. 16:56
 25/28 vivi0328 válasza:
én 15 vagyok és feleslegesnek tartom hogy sminket használjak....vigyázni kell rá, hogy el ne kenődjön meg utána mosogatni....meg reggelente egy csomó időt elvenne..:)
2015. jan. 18. 10:54
 26/28 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!!

Utolsó válaszoló, hát bárcsak mindenki így gondolná... Ez az egész sminkőrület azért van, mert valaki kitalálta, hogy így szebbek a nők és így szinte "elvárás" néhol. Nekem ez nem igazán tetszik, de együtt kell élni vele.

Várok még válaszokat!

2015. jan. 18. 15:11
 27/28 anonim válasza:

Hát én most 12 vagyok, vészesen pattanásos, elkezdtem alapozózni, de rögtön abba is hagytam, mert 1. mire hazaértem a suliból már nem is volt rajtam, 2. csak begyulladtak tőle a pattijaim, és egyre több lett.

Amúgy én csak egy kis dúsító szempillaspirált használok, mert imádom a szempilláim, szép hosszúak, de nem elég dúsak. Lehet ez valakinek sok, de az osztályomba sokkal jobban sminkelik magukat a lányok.

2015. jan. 20. 21:22
 28/28 A kérdező kommentje:

Az én osztályomban a lányok egyáltalán nem sminkelik magukat hál' istennek, én csak korrektort használok, de többiek még azt sem. Én úgy 13-14 évesen kezdenék el sminkelni, de csak egy kis szemceruza, szájfény, és egy kis, nagyon enyhe spirál.

Ja, és köszi a válaszokat!

Lehet még válaszolni!:D

2015. jan. 21. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!