13/28 anonim válasza:
Én idén, 15 évesen kezdtem. Viszont nem minden nap, iskolába például egyáltalán nem szoktam, de ha kedvem van hozzá akkor otthon vagy ha megyek valahova kisminkelem magam mert tetszik.
16/28 anonim válasza:
Hét úgy napi szinten 21 éves koromtól. De alkalmanként meg szempillaspirált 14-15 éves koromtól próbálgattam.
18/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Én most 12 éves vagyok, szerintem az a normális, ha úgy 14 évesen kezdi el sminkelni magát az ember lánya.
Én egészen megdöbbentem, hogy van, aki 12 évesen már sminkeli magát
2015. jan. 11. 11:32
19/28 anonim válasza:
14 körül festettem ki magam alkalmakra, de visszanézve bár ne tettem volna. 15-16 évesen kinőttem ebből is, aztán azóta sem sminkelek (alkalmakra is csak korrektor).
25/N
20/28 anonim válasza:
14 évesen? Milyen jó a bőrnek,hogy az alapozó alatt nem tud lélegezni,betömíti a pórusokat!Aztán majd 24évesen már utcára se mer kimenni az ember lánya,mert olyan petyhüdt ráncos lesz a bőre mint egy 80 évesnek!Hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!