Szerintetek hány évesen kezdje el magát sminkelni egy lány?
Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat előre is köszi2014. dec. 30. 10:13
11/16 anonim válasza:
Na azért álljunk meg egy percre! Egyetértek az előző válaszadóval. A nők nem azért sminkelnek hogy beilleszkedjenek vagy hogy elfogadják őket!!! Még rendesen rossz elolvasni ezeket a maradiakat akik itt osztják az eszet! A nőiességhez és az igényességhez igenis hozzátartozik a sminkelés és a szépségápolás. És én most nem azt értem sminkelés alatt hogy meszeld ki magadat ecsettel hogy még véletlenül sem ismerjenek fel smink nélkül nem, nem erről van szó. A smink a hibák eltűntetésre és a szépség kiemelésére szolgál. Nekem ne Mondja azt senki, hogy igy meg ugy lesz ráncos az arca! Nem egy példát tudok mondani akik 13 éves korukban sminkelték magukat és ránosak??? nem.
12/16 anonim válasza:
Utolsó! Örülök, hogy egyetértesz velem, jó olvasni értelmes emberek hozzászólását is! :)
13/16 smile_like_a_minion válasza:
én is egyetértek a 2 utolsóval :)
14/16 anonim válasza:
Akkor te nem is smile like vagy, hanem smink like.
15/16 smile_like_a_minion válasza:
Viccelődj a nevemmel, de magadban tudod, hogy igazunk van. És a kérdésre válaszolj ne velem törődj :D
16/16 anonim válasza:
Némelyik embernek tényleg elgurult a pirulája! Mi az hogy:
"a lányok csak egy szerepet játszanak el a sminkkel"
meg hogy "inkább meleg víz és szappan" nos én 14 éves vagyok és csak korrektort meg szemöldök festéket meg púdert hadználok és nem azért "szerepet játszak el" vagy ilyesmi hanem azért mert sok bőrhibám van+szőke a szemöldököm!
A melegvíz meg szappanról meg az a véleményem hogy ha telejesen ki akarod szárítani a bőröd akkor gyerünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!