Hogy kezdjek el sminkelni?
Nem igazán sminkeltem eddig magam, max annyira, hogy csak kihúzotam a szemem. De azért most már kicsit szeretnék érteni is hozzá.
Nincs sajnos sok smink cucom:
Van -1db 3színü (roszaszin, barna, fekete) csilámos szemhéj festékem
- 1 ecsetem, de úgy név szerint nem tudom milyen
-1 újságban kapot, pici puder szerüségem,
- 1 fekete szemceruza
- 1világos barna szemöldökceruza
Ennyi :/
Tudom, hogy kell venem dolgokat, mert ez nem sok. De mit vegyek? Lehet vmi olcsóbat? Hogy kezdjek neki? Ha megvanak a sminkelésbe hogy kezdjek bele? Kaphatok tanácsokat!!!
A sminkelésel kapcsolatban, jobban szeretem a meleg szineket, meg az olyan sminket ami nem annyira hivalkodó, olyan szolidabb.
Elöre is köszönöm a segítséget, :)
Ha vannak bőrhibáid akkor használj korrektort, szerintem a többi alapozás-szerű dologgal még ráérsz, bár nem tudom, hány éves vagy.
Az ecseted milyen? Képet nem tudsz róla?
A púderhez (nem véletlen az a rózsaszín IM-es?) szerezz pamacsot vagy ecsetet, azzal fel tudod kenni. A szivacs olcsóbb, az ecset 1000 forint körül mozog. Nekem a DM márkás szivacs bevált, most pedig Catrice púderecsetem van. De vigyázz, hogy illik-e a bőrszínedhez.
A szemceruzával kihúzhatod a szemed, esetleg tust is beszerezhetsz, nekem sokkal jobb tapasztalataim vannak, a ceruzával csak a vízvonalam szoktam, a felső szemhéjam a tussal.
A szemöldökceruza használatára nézhetsz videókat :)
Ha venni szeretnél valamit, akkor a tust és a szempillaspirált ajánlanám. Mindkettő ezres körül van. Lemosót is szerezz be, mivel minden este le kell mosnod :)
Én Youtube-ról és barátnőktől tanultam sminkelni, keress rá videókra, ha valamire külön kíváncsi vagy akkor úgy. Magyarul is vannak, de mozdulatokat angolul is elleshetsz, írok pár keresőszót: Eyeliner, powder, everyday make-up
A színekről én se sokat tudok sajnos, mivel szemhéjfestéket nem használok, csak kihúzom a szemem.
En 15 eves vagyok, en is mog kezdtem el tanulni sminkelni, az elotte iro nagyjabol leirta a fontos dolgokat.
En ugy tanultam meg h baromi sok youtube videot neztem, persze miuta az elmelet meg volt soka kellett gyakorolnom, h atvigyem a gakorlatba is :)
Kedvelt magyar "youtube guruk" : nojko89, Ehssty smink, gabifrizurai, Móni szépségvilága, stb...
Ha nem vagy jo angolos akkor erdemes magyarokat nezned eloszor, ert ok elmagyarazzak h melyik smink kinek all jo, hogyan tudod nagyitani, kicsinyiteni a szemedet optikailag, stb... sztem erdemes nezned a youtuben, persze utana erdemes otthon gyakorolnod, mert velem is ugy volt eloszor h bar fejben mar tudtam sminkelni a kezem nem mindig akarta ugy csinalni ahogy en azt szerettem volna.
Sok sikert :)
17 éves vagyok,
#1 világos barna szinem van, nem vagyok annyira barna inkább picit fehérebb.
Magyar sminkvideosok:followanna, viszkok fruzsi, avianarahl.
Ha megnézed youtubon a sminkjeiket az sokat fog segiteni a válogstásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!