Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy kezdjek el sminkelni?

Hogy kezdjek el sminkelni?

Figyelt kérdés

Nem igazán sminkeltem eddig magam, max annyira, hogy csak kihúzotam a szemem. De azért most már kicsit szeretnék érteni is hozzá.

Nincs sajnos sok smink cucom:

Van -1db 3színü (roszaszin, barna, fekete) csilámos szemhéj festékem

- 1 ecsetem, de úgy név szerint nem tudom milyen

-1 újságban kapot, pici puder szerüségem,

- 1 fekete szemceruza

- 1világos barna szemöldökceruza

Ennyi :/

Tudom, hogy kell venem dolgokat, mert ez nem sok. De mit vegyek? Lehet vmi olcsóbat? Hogy kezdjek neki? Ha megvanak a sminkelésbe hogy kezdjek bele? Kaphatok tanácsokat!!!

A sminkelésel kapcsolatban, jobban szeretem a meleg szineket, meg az olyan sminket ami nem annyira hivalkodó, olyan szolidabb.

Elöre is köszönöm a segítséget, :)

2013. szept. 22. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Haj, bőr, szemszíned? Hideg v meleg típus vagy? (Nem úgy értem, mit szeretsz, hanem milyen a bőröd tónusa) Ezekből lehet megmondani, mi állna jól neked.
2013. szept. 22. 15:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha vannak bőrhibáid akkor használj korrektort, szerintem a többi alapozás-szerű dologgal még ráérsz, bár nem tudom, hány éves vagy.

Az ecseted milyen? Képet nem tudsz róla?

A púderhez (nem véletlen az a rózsaszín IM-es?) szerezz pamacsot vagy ecsetet, azzal fel tudod kenni. A szivacs olcsóbb, az ecset 1000 forint körül mozog. Nekem a DM márkás szivacs bevált, most pedig Catrice púderecsetem van. De vigyázz, hogy illik-e a bőrszínedhez.

A szemceruzával kihúzhatod a szemed, esetleg tust is beszerezhetsz, nekem sokkal jobb tapasztalataim vannak, a ceruzával csak a vízvonalam szoktam, a felső szemhéjam a tussal.

A szemöldökceruza használatára nézhetsz videókat :)

Ha venni szeretnél valamit, akkor a tust és a szempillaspirált ajánlanám. Mindkettő ezres körül van. Lemosót is szerezz be, mivel minden este le kell mosnod :)

Én Youtube-ról és barátnőktől tanultam sminkelni, keress rá videókra, ha valamire külön kíváncsi vagy akkor úgy. Magyarul is vannak, de mozdulatokat angolul is elleshetsz, írok pár keresőszót: Eyeliner, powder, everyday make-up

A színekről én se sokat tudok sajnos, mivel szemhéjfestéket nem használok, csak kihúzom a szemem.

2013. szept. 22. 15:49
 3/8 anonim ***** válasza:

En 15 eves vagyok, en is mog kezdtem el tanulni sminkelni, az elotte iro nagyjabol leirta a fontos dolgokat.

En ugy tanultam meg h baromi sok youtube videot neztem, persze miuta az elmelet meg volt soka kellett gyakorolnom, h atvigyem a gakorlatba is :)

Kedvelt magyar "youtube guruk" : nojko89, Ehssty smink, gabifrizurai, Móni szépségvilága, stb...

Ha nem vagy jo angolos akkor erdemes magyarokat nezned eloszor, ert ok elmagyarazzak h melyik smink kinek all jo, hogyan tudod nagyitani, kicsinyiteni a szemedet optikailag, stb... sztem erdemes nezned a youtuben, persze utana erdemes otthon gyakorolnod, mert velem is ugy volt eloszor h bar fejben mar tudtam sminkelni a kezem nem mindig akarta ugy csinalni ahogy en azt szerettem volna.

Sok sikert :)

2013. szept. 22. 17:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2013. szept. 22. 17:43
 5/8 A kérdező kommentje:

17 éves vagyok,

#1 világos barna szinem van, nem vagyok annyira barna inkább picit fehérebb.

2013. szept. 22. 18:30
 6/8 Szilvi01 válasza:
A youtube on rengeteg ilyen videó van. Beauty blogerrek segítenek neked ebben . Millió videót találsz.
2013. szept. 23. 14:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2013. szept. 23. 21:00
 8/8 anonim válasza:

Magyar sminkvideosok:followanna, viszkok fruzsi, avianarahl.

Ha megnézed youtubon a sminkjeiket az sokat fog segiteni a válogstásban.

2016. okt. 24. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!