Szerintetk mikor kezdjen el egy lány sminkelni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 15:14
1/8 anonim válasza:
16 éves vagyok és csak buliba sminkelem magam, te döntésed de szerintem ne kezd túl korán
2/8 anonim válasza:
nincsen szerintem ilyen. én 14 éves korban kezdtem napi szinten, elég korán
3/8 A kérdező kommentje:
min. 14 évesnek kell lennem ahhoz, hogy ne nézzenek hülyének, ha ki vagyok sminkelve? Mert, pl. ha 13 évesen elkezdenék, (Nem a vakolatra, vagy bulisminkre gondolok, csak egy nagyon halvány sminkre.) akkor egyből jönnének az emberek, hogy kislány vagyok, és hogy húzzak vissza a homokozóba...
2013. nov. 11. 20:18
4/8 anonim válasza:
mit értesz smink alatt? ha korrektorral, esetleg alapozóval akarod eltüntetni a bőrhibákat/pattanásokat, akkor szerintem lényegtelen hogy hány éves vagy. (csak az a a fontos, hogy jó minőségű legyen, ne szárítsa ki az arcod!)ha viszont szempillaspirálra, szemceruzára gondolsz, akkor nagyon szolid sminket feltehetsz magadra 13-14 évesen is.:)
6/8 anonim válasza:
én 13 éves vagyok, másfél éve sminkelem magam (csak spirál, meg alkalmakra ceruza) és persze az elején jönnek a beszólások, de mindenki megszokja egy idő után.. meg nem is az a lényeg hogy másoknak tetszik-e, hanem hogy te hogy érzed jobban magad:
7/8 swag* válasza:
Soha!!!! A természetes szépség a legjobb! nem kell agyonsminkelned magad, hogy be állj a sorba a többi liba közé!
8/8 A kérdező kommentje:
utolsó váaszoló; nem agyonsminkelésre gondoltam, csak egy kis szempillaspirálra. Azért a kettő távol áll egymástól :)
2013. dec. 1. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!