Lányok! Őszintén! Minek sminkelitek magatokat?
Figyelt kérdés
Egy kis rúzs, szem(pilla)festék még csak-csak elmegy. De minek kell egy vagon vakolatot magatokra kenni?
Ezt simán le lehet vágni, és visszataszító ( = mű) s gusztustalan. Messziről lehet, hogy hú de szép, de közelről egyszerűen kiábrándító.
Hátha így jobban tetszetek valaki(k)nek? Ideiglenesen lehet, de ha valaki közeledni akar, akkor valószínűleg hozzád akar majd érni s téged akar csókolni, nem pedig egy tonna alapozót.
Ha ennek (is) köszönhetően csábul el egy pali, akkor reggel meglepődhet, mikor ébredéskor meglát ( = lehet fel se ismer).
2014. dec. 30. 00:33
11/16 anonim válasza:
Őszintén? Mert szebbnek és magabiztosabbnak érzem magam sminkben.
12/16 anonim válasza:
A modern világ hozadéka.Régen is kentek magukra mindent/inkább csak az elit/,csak ma már elérhető mindenkinek.Még férfiaknak is vannak termékek.A szépségipar jól megél belőlük.Szerintem egy természetes arc százszorta szebb minden hibájával együtt.Ezek a dolgok arra valók,hogy kiemeld a szebb vonásokat,pontokat,nem pedig álcaként.20 éves kor alatt nem is értem minek,mikor szép a bőrük,nem ráncosak.A kozmetikai hibákat pedig szakemberrel vagy gyógyhatású készítményekkel kéne kezelni.
13/16 anonim válasza:
Én alapozót használok, szempillaspirált meg szájfényt, ritkán egy kis tust vagy szemceruzát. Nekem ez így pont jó, mindenki szerint szebb vagyok így és szerintem is jobb. A vakolatról meg annyit, hogy csak jó alapozó kell. Nekem például nagyon vékony réteg után is már tökéletes lesz a bőröm és egyáltalán nem látszik, csak ott, ahol van egy-két pattanásom, ahhoz meg már elég közel kell jönnie valakinek.
14/16 anonim válasza:
lányok!
én kifejezetten utálom a sminket!
a legtöbb fiú is így van vele.
17/f
15/16 anonim válasza:
smink nélkül szebb egy lány?O.o sztem sokkal rosszabb ha látod a ragyáit(már ha van) meg valakinek egyátalán nincs szempillája vagy szőke.. a szempillaspirállal sokkal szebb hidd el .. én nem annyira sminkelem magam h ne lehessen felismerni .. sztem nem sokan tudják elmondani magukról hogy hú de nagyon sminkelem magam nemtudom hány lányon láttad már.. én max üneppekkor szoktam jobban kisminkelni magam mint általában..
16/16 A kérdező kommentje:
Nem láttalak még.
2015. jan. 12. 02:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!