Mivel én nem ebben a stílusban mozgok, csak az ilyen stílusú barátnőim sminkjét tudom leírni, remélem az is segít...
Porcelánbőr, cicaszem, hatalmas műszempillák, fehér szemcerka a vízvonalon, szemceruza alsó pillák alatt kívülről befele kb a szem közepéig, áttetsző/halvány szájfény/ajakápoló...(scene emo a csaj - 19 éves)
Panda smink (alul, felül vastag fekete szemkihúzás), porcelán hatású bőr, erős szemöldök, enyhe ajakszín...(fogalmam nincs, milyen típusú emo, nem vagyok jártas ebben - 18 éves)
Vékony varrt szemöldök, alul vízvonalon és alatta vastag fekete szemceruza, arcra csak púder, semmi más. ("alfajt" nem tudok itt se - 23 éves)
én már nem látok sehol emo lányokat, már nem divat annak lenni, és elég gáz egy stílus volt szerintem, inkább legyél normális nőies nő
előzőnek: elég gáz barátnőid lehetnek
Azt nem mondtam, hogy szépek...se azt, hogy hétköznapian néznek ki...Sőt még csak azt se mondtam, hogy nekem tetszik akármelyiknek a sminkje...(igazából nem viselném el magamon egyiket se, de nem zavar...ő dolguk...)
Csak azt, hogy ennek ellenére igenis értékes emberek, nem az a "depivagyoköngyileszek" típus egyik se.
És az is egy dolog, hogy a kérdezőt le akarod beszélni róla, de legázoztál három embert, akit nem is ismersz, és akik annyival különbek, hogy ismeretlenül nem kötnek bele másba...
Nem divatból vagyok az aki vagyok....
És miért ne lennék normális nő attól függetlenül, hogy sötéten sminkelem magam vagy kicsit máshogy nézek ki?
Legalább egyedi vagyok...
Az első válaszolónak köszönöm szépen! :)
Én nem sminklem magam, mivel fiú vagyok ><
De a barátnőmét megpróbálom le írni:
Körbe kihúzott picit túlcsúszott szem ceruzával, festék.
Szempilla festék az am. is hosszú szem pilláira, nagyon egyedi kis pöttyöket hagyva vele az arcán.
Kb, ennyi, vagyis a hajától úgy se látom a felét :P
Meg úgy se marad rajta sokáig ha velem van ><
17/emoboy ;)
:O
pont ilyen vagyok én is :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!