Lányok, ti, hogy sminkelitek magatokat hétköznapra? És milyen termékekkel?
Én àltalàban az avonból szoktam megrendelni,és nincs vele semmi bajom...alapozóböl a luxe vagy még az orriflame-ből szoktam bb krémet...
viszont van minőségibb is és persze dràgàbb az az astor őt nagyon szeretem. Szempilla spiràl xcsak a mayballine
13 évesen naponta sminkeltem (alapozó, szemceruza, szempillaspirál, rúzs), de nagyon megbántam :D
Azóta nem sminkelem magam, csak néha felteszek egy kis szempillaspirált vagy szájfényt :)
amúgy bb krémet is használtam garniert, de nekem nem jött be :D
15l
Reggel sószappan (himalaya) után hidratálom a bőrömet (nivea vagy himalaya). Felteszek egy kis BB krémet (Eveline), meg készítek egy natúr sminket a szememre barnás szemhéjpúderek segítségével (NYC, Catrice, Essence), szempillaspirállal (Maybelline), fehér és fekete szemceruzával (Essence). Ha nem találkozok párommal, felteszek némi szájfényt (Avon, NYC, Essence).
Alapozót (rimmel), púdert (max factor), pirosítót (essence), rúzst (L'Oreal) csak alkalmakkor használok, pl. bálokon.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!