Lányok, ti, hogy sminkelitek magatokat hétköznapra? És milyen termékekkel?
Max Factor CC krémhez keverek kevés fehér Sleek alapozót (mert nem elég világos az Ivory sem), ennek így nagyon gyenge a fedése. A szemem alá teszek Essence Stay All Day korrektort, a bőrhibákra Catrice Camouflage-t, majd Max Factor púderrel fixálom. Néha használok nagyon világos rózsaszínes pirosítót. A számra szinte mindig csak színtelen ajakápolót használok. A szememre Avon szürke szemceruza, natúr vagy szürkéslila szemhéjpúder, spirál szokott kerülni.
24/L
A szemem alá garnier koffeines korrektor.
A pattikra Maybelline folyékony korrektor.
Az arcomra Max Factor alapozó.
Rá Maybelline kőpúder, hogy ne csillogjon.
Rá catrice pirosító.
A szememre Loreal mineral szemhjpúder aranybarna színben.
Lilás Catrice szemceruza.
Bourjouis szempillaspirál.
A számra Bebe ajakápoló.
Szoktam sminkelni a hétköznapokon is.
Ha van kedvem, időm, akkor leheletvékony alapozót és púdert is használok, de amikor szép a bőröm, vagy nincs kedvem, időm bíbelődni a sminkeléssel akkor ezt kihagyom.
Egyébként max factor whipped creme alapozót használok, ez eddig a legjobb alapozóm (BB krémet sem találtam még tökéleteset).
Ezenkívül, amit minden nap használok:
A szemem alatti karikákra korrektor, illetve a pirosas foltokra, ha van. A szememet általában tussal vagy szemceruzával emelem ki (a szemceruzát is a felső pillák tövébe használom, de az természetesebb), és szempillaspirált szoktam használni. Az ajkamat többnyire csak ajakápolóval ápolom, de ha van kedvem, akkor használok szájfényt vagy rúzst.
18/L
Lemosom a bőrömet Alverde tini lemosóval, aztán Alverde tini hidratálóval kenem be. Alapozó, korrektor(szintén Alverde). Fehér szemceruza alul-felül(igen, fehér, mivel ez optikailag nagyítja a szemeket, nem is értem mi a francért használ mindenki feketét, mikor az nagyon keveseknek áll jól). Szempillaspirál, mindig más, mert még keresem a tökéleteset.
Én minden nap használom az alapozót, és semmi baja tőle a bőrömnek, csak minden este le kell mosni. Meg mindig csak natúr termékeket veszek. A púderrel is próbálkoztam, de egyáltalán nem jött be, ha csak simán végigkentem vele a fejem akkor semmit nem takart, ha meg picit többet raktam a bőrhibára, akkor pár óra múlva besárgult és csak még jobban kiemelte, amit el akartam takarni. A BB krém nekem szintén nem vált be, semmi ápoló hatást nem vettem észre, és nincs is belőle annyi árnyalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!