Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, ti, hogy sminkelitek...

Lányok, ti, hogy sminkelitek magatokat hétköznapra? És milyen termékekkel?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok...nem tudom én egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy mi lenne a jó...az ha csak arctejjel és arckrémmel ápolnám a bőröm és max a szememet festem ki...vagy pedig, ha rendesen teszek bb krémet vagy alapozót, pirosítót stb...miteszeres a bőröm amúgy...most van nekem itthon rimmel alapozóm és rimmel púderem, de az alapozót csak nem használhatom minden nap...ti használtok bb krémet? és milyen márkát? 17/L

2014. jan. 18. 13:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Max Factor CC krémhez keverek kevés fehér Sleek alapozót (mert nem elég világos az Ivory sem), ennek így nagyon gyenge a fedése. A szemem alá teszek Essence Stay All Day korrektort, a bőrhibákra Catrice Camouflage-t, majd Max Factor púderrel fixálom. Néha használok nagyon világos rózsaszínes pirosítót. A számra szinte mindig csak színtelen ajakápolót használok. A szememre Avon szürke szemceruza, natúr vagy szürkéslila szemhéjpúder, spirál szokott kerülni.

24/L

2014. jan. 18. 18:21
 12/14 anonim ***** válasza:

A szemem alá garnier koffeines korrektor.

A pattikra Maybelline folyékony korrektor.

Az arcomra Max Factor alapozó.

Rá Maybelline kőpúder, hogy ne csillogjon.

Rá catrice pirosító.

A szememre Loreal mineral szemhjpúder aranybarna színben.

Lilás Catrice szemceruza.

Bourjouis szempillaspirál.

A számra Bebe ajakápoló.

2014. jan. 18. 19:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Szoktam sminkelni a hétköznapokon is.

Ha van kedvem, időm, akkor leheletvékony alapozót és púdert is használok, de amikor szép a bőröm, vagy nincs kedvem, időm bíbelődni a sminkeléssel akkor ezt kihagyom.

Egyébként max factor whipped creme alapozót használok, ez eddig a legjobb alapozóm (BB krémet sem találtam még tökéleteset).

Ezenkívül, amit minden nap használok:

A szemem alatti karikákra korrektor, illetve a pirosas foltokra, ha van. A szememet általában tussal vagy szemceruzával emelem ki (a szemceruzát is a felső pillák tövébe használom, de az természetesebb), és szempillaspirált szoktam használni. Az ajkamat többnyire csak ajakápolóval ápolom, de ha van kedvem, akkor használok szájfényt vagy rúzst.

18/L

2014. jan. 18. 20:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Lemosom a bőrömet Alverde tini lemosóval, aztán Alverde tini hidratálóval kenem be. Alapozó, korrektor(szintén Alverde). Fehér szemceruza alul-felül(igen, fehér, mivel ez optikailag nagyítja a szemeket, nem is értem mi a francért használ mindenki feketét, mikor az nagyon keveseknek áll jól). Szempillaspirál, mindig más, mert még keresem a tökéleteset.

Én minden nap használom az alapozót, és semmi baja tőle a bőrömnek, csak minden este le kell mosni. Meg mindig csak natúr termékeket veszek. A púderrel is próbálkoztam, de egyáltalán nem jött be, ha csak simán végigkentem vele a fejem akkor semmit nem takart, ha meg picit többet raktam a bőrhibára, akkor pár óra múlva besárgult és csak még jobban kiemelte, amit el akartam takarni. A BB krém nekem szintén nem vált be, semmi ápoló hatást nem vettem észre, és nincs is belőle annyi árnyalat.

2014. jan. 25. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!