1/20 anonim válasza:
Nekem még bőven nem engedték a szüleim annyi idősen!
3/20 anonim válasza:
13 évesen még én s, 15 lehettem amikor elkezdtem :)
4/20 anonim válasza:
nem. nálunk senki nem sminkeli magát, nem tudom, hogy mit beszélik le mindig a tizenhárom éveseket, hogy ne akarjanak olyan hamar felnőni...
5/20 anonim válasza:
Mi?? Dehogyis. En 13 vagyok es eszem agaban sincs sminkelni magam!!
6/20 anonim válasza:
13 évesen én már alkalmakként vagy nagyon reikán kilehetett spírálozni a szemem, csak 8.-tól kezdtem gyakrabban.
7/20 anonim válasza:
Nem, szerintem még szükségtelen...
9/20 anonim válasza:
Én 13 éves vagyok,és angliában élek..nemhogy a lányok sminkelik magukat,de a nagyrészüknek festett is a haja!.
itt már a 11 évesek is sminkelnek(persze nem általánosítok).
Régebben eszemben sem volt hogy sminkeljem magam,de mivel itt szinte mindenkin van smink ezért kicsit kirekesztettnek érzem magam:/
meghát hiába vagyok csak 13 éves,lány vagyok és azért vonzódom az ilyen dolgokhoz:33.
Persze nem kell/szabad túlzásba vinni!.
10/20 anonim válasza:
Hát én 13 vok.És én alapozom magam mert pattanásos a bőrőm.De szoktam szempillaspirálozni meg rendesen sminkelni de csak arányal.XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!