Jó és nem túl drága férfi parfüm?
Figyelt kérdés
Barátomnak egyszerűen nincs jobb ötletem, mint parfüm.. szóval valaki tud ajánlani valami jót, ami azért nem olyan nagyon drága?2014. dec. 16. 16:14
2/3 anonim válasza:
szerintem a legjobb férfi parfüm a Best of Chevignon, nem olyan drága, a 100 milis is 6000 ft körül van, főleg, ha rendeled. rendelős árhoz képest akár a duplája is lehet a douglasban...
a másik ami még nagyon de nagyon jó az olcsóbb árkategóriából az a jil sander for man, de az drágább egy kicsit.
ha mégse parfüm vehetsz neki övet, pénztárcát, egy jó fejhallgatót (tök szép sony fejhallgatót láttam, fehér-ezüstöt 5000 ft-ért), vagy egy jó kis bicskát.
3/3 sargazsofi válasza:
yves rocher - ambre noir. 50 ml, 6500
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!