Antonio Banderas: The Golden Secret (férfi parfüm) vélemények? One Milliont akartam venni, de az méreg drága, nincs rá 17-ezer forintom, viszont a Banderas Parfüm olcsóbb, és nagyon hasonlít az illata.
Figyelt kérdés
2014. nov. 25. 15:30
1/3 A kérdező kommentje:
szerintetek?
2014. nov. 25. 15:30
2/3 anonim válasza:
Nem igazán értem, mi a kérdés. Van egy parfüm, ami tetszik neked, de túl drága. Viszont az a másik, ami hasonlít rá, olcsóbb. Tényleg nem értem a kérdést. Ha tetszik az illata, vedd meg. Ha viszont csak véleményeket olvastál róla, hogy hasonló, akkor mindenképp menj el egy parfümériába és szagold meg, mert lehet nem ízlene.
Én egyébként Banderast használok, de nőit (her secret). Én elégedett vagyok vele, kellemes az illata nagyon. Tartósságát tekintve lehetne kicsit intenzívebb hosszabb távon, de az árát szerintem így is megéri.
3/3 anonim válasza:
Továbbra is nagyon jó a Golden Secret és mások szerint is hasonlít a két parfüm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!