Mit csináljak ezzel a drága parfümömmel igy? Segitsen valaki!
Ilyenem van..és az a nagy helyzet,hogy leejtettem,pár nappal utána hogy megvettem és szinte lehetetlen a használata..
A tetején,az egyik felén lett egy repedés,mikor fújni szeretnék akkor nem lehet,mert a repedésen csöpög ki és összeparfümözi az egész tenyerem.
Mi a fenét csinálhatnék vele?Olyan jó az illata,2 hónapja csak ott áll a szekrényemben..összetörjem valahogy az üveget és átöntsem egy üvegecskébe?Fogalmam sincs,mert sajnálom nem használni :D
Na ebbe a szpré üvegcsébe beleönthetném..de a teteje annyira masszivan rajta van,hogy nem tudom leszedni..max fogóval,de nagyon erősen rögzitve van :/
Jajj,azért ez nem egy drága parfüm,ne viccelj már.
Vegyél másikat és kész, meg van oldva!
Hát nem a legdrágább,de akkorsem nem azért vettem hogy kihajitsam!
Te lehet hogy megteheted,hogy csak úgy dobáld szanaszét a pént mindenre,vagy még drágább cuccokra..de azért már nehogy kidobjam ilyenért!
Ha meg nem akartál valami értelmeset irni,miért is kezdtél bele?!
én is azt javaslom, hogy a kupakot próbáld leszedni valahogy és akkor a probléma megoldva! Kezedre vigyázz!
KI azért ne dobd, csak van rá valami megoldás, igazán jó illat én is szeretem! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!