Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek télleg drága ez...

Szerintetek télleg drága ez az ár?

Figyelt kérdés
Rajtam maradt egy bvglari crystalline parfüm,ami bontatlan ès eredeti 26-èrt vettem...nos èn ezt ajándèkba akartam adni,de nem volt rá a lehetősègem ezért úgy gondoltam hogy eladom ,mert nem használnám el meg azèrt 26-ot kidobni az ablakon...feltettem fb-re pár adok veszek oldalra,mondtam hogy mondjanak ők árat,ès ilyen 1-2 ezer forintokat ajánlottak...nekem itt leesett az állam,mert odaírtam hogy reálisat írjanak...èn olyan 10-es körül gondoltam ami mèg így is sokkal több mint az eredeti fele....tèlleg ennyire sok lenne vagy mi?
2014. jún. 20. 13:34
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Nem, nem sok érte, de manapság mindenki pár forintért akar vadi új, minőségi, márkás cuccokat szerezni, csak az nem esik nekik le, hogy nem fognak. Én egy használatlan, Pull and Beares új kollekciós nadrágot akartam eladni, amit 6995 Ft-ért vettem, 6300 Ft-ért ( címke, minden megvan ), és a kutyának sem kell. Eredeti Levi's-es rövidnadrágra is azt mondják, hogy 2500 Ft-ért nagyon drága... Hát bekaphatják. :)
2014. jún. 20. 13:41
 2/9 anonim ***** válasza:
10 ezerért teljesen rendben van, sőt :)
2014. jún. 20. 13:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Sztem teljesen reális a 10.000. Eredeti, nem hamisítvány, használatlan, mi kell még?
2014. jún. 20. 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

aki ilyen árkategóriájú parfümöt használ az úgy is a boltban veszi meg nem használt hirdetések közt nézelődik

meg hiába jó ár érte ha valakinek az is sok

ha egy vadonatúj Ferrarit adnának nekem szinte ingyen csak 5 millióért akkor se tehetem meg hogy megvegyem.

2014. jún. 20. 13:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek hol hirdessem?:/ már elvagyok keseredve ,mert jól jönne az ára...:/
2014. jún. 20. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Próbálkozz OLX-en :D az elég felkapott lett
2014. jún. 20. 14:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Tanulj már meg írni, mielőtt kidobod a pénzed vmi olyanra, amit el sem használsz. Persze, itt gyiken 10000 ft. semmi, mindenki a H&M-ben meg a Lewisben vásárol..
2014. jún. 20. 15:31
 8/9 anonim ***** válasza:
*Levis.
2014. jún. 20. 15:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Te meg tanulj meg èrtelmezni;) mert azt írtam hogy egy barátnőmnek vettem ajándèkba,de nem úgy alakult hogy oda tudtam volna adni:)
2014. jún. 20. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!