Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek megéri beruházni...

Szerintetek megéri beruházni egy drága parfümre?

Figyelt kérdés

2014. febr. 6. 13:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem fölösleges.tudsz olcsóbbért ugyan olyan jó illatú parfümöt venni.
2014. febr. 6. 16:40
 2/16 anonim ***** válasza:
71%

kamaszkorban nem kell, mert az ízlés is gyakrabban változik,

felnőtt korban érdemes

2014. febr. 6. 17:26
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. :)
2014. febr. 6. 19:04
 4/16 anonim ***** válasza:
Megéri mert tovább tart az illata
2014. febr. 8. 13:34
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes, több okból is. Tartósabb, egyedibb, sokkal kifinomultabb illatot kaphatsz mintha valami hamisítvány/celeblöttyel kötnél kompromisszumot. Egyébként ha leleményes vagy és nem zavar, hogy valaki felbontotta már az adott illatot, potom pénzekért juthatsz hozzá tervezői darabokhoz neten keresztül, hirdetési oldalakon. Én így tettem szert pl. egy gazdag hölgytől egy Dior parfümre. Tele volt a nő parfümökkel és kiselejtezte azokat, amiket nem használ. De vettem már leértékelésen Calvin Kline-t is tizenezer helyett pár ezer forintért. (megjegyzem, DM-ben a celebparfümök többe kerülnek)
2014. febr. 9. 14:58
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, hogy a hirdetesi oldalakon hasznaltan arult eredeti-e, vagy sem? En is a hasznaltakra vadaszom, de sokszor nehez eldonteni, vagy inkabb lehetetlen, hogy valoban eredeti-e, vagy egy no-name netes parfumeriabol vette es hamis.

Szerintem, hogy a kerdesre is valaszoljak, megeri beruhazni, ha megfeleloen hasznalod es neked megeri. Pl arra, hogy egy tinilany elmenjen vele az iskolaba, arra felesleges. De minden alkalomra mas jellegu es mas arfekvesu parfum megfelelo. En se fujom be magam Chanel Coco Mademoisellel, ha hetvegen palacsintat sutok a gyerekeknek :D De egy eredeti, luxust es kulonlegesseget sugarzo parfumtol, ami illik az egyenisegemhez en is kulonlegesnek, igazi nonek erzem magam. Egy targyalason vagy randin is sokat segit :)

2014. febr. 9. 15:33
 7/16 anonim válasza:

Valóban megéri beruházni. Az olcsóbbaknak hamar elszáll az illata, egész nap fújhatod magad, egy drágább parfümöt bőven elég napi 1x használni és egész nap érezhető.

Egyébként a celebparfümök közül sem kell mindegyiket leszólni, nekem van egy Rihanna neve alatt futtatott, és még fürdés után is érezni az illatát. ;)

2014. febr. 10. 10:15
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat!
2014. febr. 10. 17:08
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok: onnan tudom, hogy csak személyesen vagyok hajlandó átvenni magánszemélytől (az olyanok gyanúsak, akik többféle eredetinek mondott parfümöt árulnak gyanúsan alacsony áron) és ellenőrzöm a kódját. Különben a viszonylag ügyes másolatokat is ki lehet szúrni, ha van hozzá szemed és vagy annyira parfümb*zi mint mondjuk én.
2014. febr. 11. 00:27
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Még a celebparfikról annyit, hogy azért se veszek olyat, mert nem támogatok semmiféle jöttment sztárocskát, arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag semmi közük a nevükkel fémjelzett illathoz. összedobott, rossz arányú pacsulik. Szagolj meg egy Chloét, Diort vagy Chanelt, nem fog többé kelleni Rihanna meg ilyesmi :)
2014. febr. 11. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!