Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek megéri beruházni...

Szerintetek megéri beruházni egy drága parfümre?

Figyelt kérdés

2014. febr. 6. 13:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Még egy utolsó, és ígérem befogom: egy igazi francia vagy niche parfümmel tradíciót, minőséget és stílust is vásárolsz az áhított illat mellett, ez is szempont. Ezt az olcsóktól nem kapod meg. Nyugodtan nevezzetek parfümsznobnak, nem kérem ki magamnak, de ez az igazság, ha végiggondoljátok.
2014. febr. 11. 00:34
 12/16 anonim válasza:

A drága parfümök is pacsulinak tűnnek nekem néha, szóval én teljesen megelégszem Rihannával. Illatra nagyon hasonlít a Calvin Klein Euphoriára (nem tudom, hogy az már jó parfüm kategóriának számít-e, mert nyilván nem egy Chanel). Ráadásul árkategóriáját tekintve sem olcsó a többi celebparfümhöz képest. Semmi nem köt egyébként Rihannához, csak azért védem ennyire, mert anno mikor kaptam az illatot nagyon kellemeset csalódtam benne.

Egyébként lehet, hogy érzékeny orroknak rosszul kevertnek tűnhet, ennyire nem értek hozzá, úgyhogy mélyebbre nem is mennék a válaszadásban :)

2014. febr. 27. 11:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Látom már lezárult a vita itt a parfümökre vonatkozólag, én mégis hozzátennék még valamit. Ami engem a legeslegjobban zavar a celebparfümökben (az egyedietlenség, kiforratlanság, "tucat" voltuk mellett) az az elkeserítően olcsó, mű hatás a rossz alapanyagok miatt. Ha megszagolsz egy ilyen ócska parfümöt egyből érzed rajta a silány, szintetikus szagot (mert illatnak nem merem nevezni), míg ha kipróbálsz egy minőségi parfümöt akkor egész más lesz az élmény. Még ha nem is a te stílusod az adott parfüm akkor is lehet érezni rajta a minőséget és nincs olyan szaga, mintha a nagymamád régi pacsuliait keverték volna össze egy kis szappannal vagy mosószerrel...
2014. ápr. 26. 12:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan így van, ahogy az utolsó mondja. Össze se lehet hasonlítani egy Avonos vagy Beyoncés löttyöt mondjuk egy Givenchyvel vagy egy Chanellel. Van egy rokonom, aki folyton avonos parfümöket ajándékoz és kivétel nélkül érze mindegyikben ugyanazt a pacsulis, kellemetlen alapot. Az avonos parfümöknek nincs is igazi illatpiramisa, egy kaptafa az egész. Ehhez képest pofátlanul túlárazott.
2014. ápr. 26. 12:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, a másik pedig hogy még nagyon túl is vannak árazva. Ergo aki megveszi, az árából ítélve arra gondol hogy minőségi darabot vett, pedig...

Mondjuk az is igaz, hogy nincs mindenkinek igénye a kifinomult illatokra, sokan észre se veszik a különbséget, elég nekik ha jó erős és tolakodó egy "illat".

2014. ápr. 26. 12:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Ha valakinek még van hozzáfűznivalója, írjon nyugodtan!
2014. máj. 13. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!