Ti milyen netes oldalakon szoktatok parfümöket rendelni?
nagy parfummanias vagyok, nem sok bolt van, amit megbizhatonak tartok, de ezektol pl barmikor nyugodt szivvel rendelek:
- iparfumeria.hu (olcsobbak, de 990 ft futar mindig hozzajon, sokszor meg igy is megeri innen rendelni es nalam a pirospont, hogy tudok illatmintakat is rendelni)
- parfumcenter.hu (itt van pick-pack ponti atvetel, ami nalam pirospont es a facebook oldalukon van kuponkod, amivel 10% kedvezmeny kaphatsz)
- illatfelho.hu (nincs szallitasi koltseg, futarral szallitanak)
- parfumoutlet.hu (futardij van, 1000 ft)
ahonnan az adott parfumot szallitassal egyutt olcsobban meg tudom venni, onnan rendelem
Az illatmintat ugy ertem, hogy az iparfumeria az egyetlen, ahonnan tudok csak ugy illatmintat rendelni. Az illatfelho.hu-rol is lehet, de csak akkor, ha legalabb egy normal kiszerelesu parfumot is veszek.
Ha pl a Valentino Valentinara gondoltal, akkor az 50 ml-es kiszereles a negy oldal kozul legjobban a parfumcenter.hu-rol eri meg legjobban, ott a kupon levonasa utan 15 276 Ft lesz ingyenes kiszallitassal, vagy pick-pack ponton atveheted. Kuponkod: FB-43265K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!