Szerintetek nagyon sok ha évente 1szer meglep magam 1 drága parfümmel?
Pont úgy alakult h 2 éve évente megtetszett egy-egy illat, és megvettem magamnak a zsebpénzemből névnapra vagy szülinapra. Spórolós vagyok, így kicsit nehezen adok ki ennyi pénzt egyszerre (15.000), de beosztom a parfümöket, meg nem fújom velük agyon magam. Igaz h sok parfümöm van (10körül), de vannak olcsóbbak, és már mind fogyóban van, és most már jobban szeretem a nagy szerelem illatokat, mint hogy csak azért veszem meg mert olcsó, és csak kicsit tetszik. Amit most kinéztem, azt is már vagy 1-2 hónapja kiszemeltem :D
Ti hogy vagytok ezzel?
Szia
Én is spórolós vagyok ,de szerintem néha megérdemel mindenki olyasmit amire régóta vágyik.
Én is kinéztem egy nagyon kellemes illatú férfi parfümöt és 1 évnyi spórolt pénzem költöttem rá diák ként.
Na, akkor nem beteges :D
Köszi h válaszoltatok :)
szia Enikő!
Milyen parfümjeid vannak?
leírod?
Lehetnék Edit is, nem? :D
A drágábbak közül van egy [link]
meg egy [link]
meg ez is: [link]
ezekbe meg kevés van: [link]
most ezt szeretném (azt h a toilette-t vagy a parfümöt még nem tudom) [link]
Egyébként van Oriflames: [link]
De csak a vattacukrosból, a Givenchy-ből, a Lancomé-ból, meg a Escada Desire me-ből van normál mennyiség, a többibe már alig van csak sajnálom kifújni az összeset és kidobni :(
Azt hiszem parfüm mániás vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!