Tudnátok nekem mondani jó minőségű és tartós, viszont nem túl drága szemhéjfestéket?
MUA - Makeup Academy egy angol márka, elég jók a szemhéjpúdereik és nem is drágák.
Nekem ez a palettájuk van meg: [link]
Rendelni tudod, ebayről vagy néha a vaterán is van. 3000-3500 Ft körül szokott lenni, de szerintem 24 színért az egyáltalán nem sok.
Korábban nálam az Essence volt a verhetetlen kedvenc, de ez jobb minőségű sokkal.
És használj szemhéjalapozót, azzal tartósabbá teheted és a színek is intenzívebbek lesznek, meg könnyebb őket eldolgozni.
Én essence szemhéjfestékekért vagyok oda, ár-érték arányban tökéletes, jó minőségű, szépen lehet dolgozni. És még tartós is, ha nincs nagy hőség. :D
Ajánlok mellé szemhéjalapozót, ezzel sokkal tartósabbá teheted a szemhéjfestéket és némelyik szemhéjfesték jobban pigmentált lesz, ha szemhéjalapozóra viszed fel. Nekem essence i love stage szemhéjalapozóm van, 800Ft körül vettem, nagyon jó és nagyon sokáig elég lesz, már előre látom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!