Milyen márkák vannak, amik minőségre is azt lehet mondani hogy jó és nem drága?
Figyelt kérdés
Van egy két márka ami versenyben van a kínaival olykor, de a New Yorker-ről nem hallottam sok jót. Én jeansclub-ba járok meg HT-be most utóbbinál nagy leértékelés végett.
Van még ilyen márka?
2010. aug. 28. 09:02
2/7 anonim válasza:
amiket az előző felsorolt az pont nem az olcsóbb kategória[bershka 30ezres gatya:SS][hundemben egy rendes felnőtt női/férfi farmer 10ezernél kezdődik.nem épp olcsó.].
c&a,pimkie.nekem most ezek ugrottak be
3/7 anonim válasza:
C&A, Charles Vögele, feltételes módban: Takko.
7/7 anonim válasza:
Gucci:'DD meg a Nike nem drága.. amúgy NY nekem semmi bajom személy szerint, kabátom cipőm pólóm rendesen bírja. jeans club ami még sztem jobb, HT, c&a. máshova nem sműrűn megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!