Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szreintetek sminkelhetek 12...

Forever 18 kérdése:

Szreintetek sminkelhetek 12 évesen?

Figyelt kérdés

Ennyi a smink; barna szemhéjpúder: világos a mozgó szemhéjra sötetebb a melyitobe, felső vízvonala, kiemelese, szempillagöndorites, test szinu ruzs.. Barna szemű, hajú vagyok...

12/L

Előre is koszi a valaszokat :)

#smink #soknak számít
2014. dec. 12. 19:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ha iskolába lenne oda mindenképpen ne.

Max.rendezvény vagy ünnep,stb.

Én 12 éves vagyok és én sem sminkelek maximum spirál,de nem iskolába ja meg hétvégén szoktam próbálkozni otthon, de ritkán. Szerintem majd később ráérsz majd az iskolába.

De ha mindenképpen akarsz akkor a rúzs és a szemhéjpúder túlzás:)

2014. dec. 17. 17:37
 22/23 anonim válasza:

Szerintem fölösleges a szempillagöndörítő, főleg ilyen korban. A testszínű rúzs nem baj, de ne sokat, én inkább szájfény párti vagyok. Én 12 évesen korrektort, és nagyon néha szempillaspirált használtam. Ez most sem változott, csak a korrektorra rakok púdert, és gyakrabb a szempillaspirál. :)

14/L

2017. dec. 22. 17:31
 23/23 anonim válasza:
Ha ilyen ellenszenves vagy mindenkivel,és már eldontotted hogy te igenis sminkelni fogsz,minek kérdezed meg?
2018. nov. 17. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!