Ha nem festhetem a hajam, nem sminkelhetek, nem hordhatok szoknyát, stb hogy lehetek nőies?
a lista még:
nem vehetek fel fehér gatyát, trikókat - 40 fokban, nem hordhatok magassarkút, csak 3 cm-eset
szóval egy fakó-barna félhosszú hajú karikás szemű, kis mellű és alacsony, de nem dagadt nő vagyok, tökéletes szürkeegér - kb öreganyámnak is kölcsönadhatnám - típusú cuccokban - hogyan lehetek szexi és sugárzó?
a párom azt hiszi, hogy más pasiknak akarok tetszeni, holott csak arról van szó, hogy nő akarok lenni érezni magam szépnek, stb.
szóval a fenti feltételekkel ötlet?
Most a párod miatt vagy szürke kisegér?
Ha igen, ne hagyd magad!
Amúgy próbálj mindig picit többet bevinni a ruházkodásodba :)
smink és átfestetett haj nélkül is lehet valaki szép és nőies :)
a magassarkúból elég a 3cm is, vannak papucsos nőcis nők is, nyugi, am meg egészségtelen a magassarkú
a ruhatáradhoz meg annyit, h nyugodtan vegyél fel olyan rucit, ami jól is állna az alakodhoz .. és persze tetszik is Neked.. ha a párod beleszól, szólj bele Te is az Ő öltözködési szokásaiba!!! így fair a dolog.. hidd el, nem fog Neki tetszeni, h betiltasz egy-két ruhát Nála, így majd rájön, h kicsit túlzásba vitte a dolgokat Ő is
ööööööö hány éves vagy?és miért nem hordhatsz szoknyát,toppot(trikót),és magassarkút?
amúgy nyáron így:
rövidujjú,kivágott póló,combközépik érő naci,esetleg valami bő felső,sőt sztem vannak nagyon szép rövidgatyás overallok,virágosmintás gatyó is tök jó,legging tunikával...de ha már 30 fölött vagy akk ezek nem neked való tippek:/ szal kor is kéne...
ősz:
hosszú,fekete csőnadrág,egyszerű fehér,vagy színes pólóval és egy kis fekete kardigánnal/boleróval,szürke csőnaci,kék csőnaci,színes pólók,letisztult,egyszerű és szép pulcsik,kardigánok,bolerók
25 vagyok
köszi mindenkinek, próbálok alakítani vmit
:)
már én is mondtam neki, hogy lehet arab származása lenne.
folyamatosan támad, hogy egy leendő feleség és anya részéről nem illik ilyen cuccokban (szoknya, kivágott felső, stb) lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!