Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha nem festhetem a hajam, nem...

Ha nem festhetem a hajam, nem sminkelhetek, nem hordhatok szoknyát, stb hogy lehetek nőies?

Figyelt kérdés

a lista még:

nem vehetek fel fehér gatyát, trikókat - 40 fokban, nem hordhatok magassarkút, csak 3 cm-eset

szóval egy fakó-barna félhosszú hajú karikás szemű, kis mellű és alacsony, de nem dagadt nő vagyok, tökéletes szürkeegér - kb öreganyámnak is kölcsönadhatnám - típusú cuccokban - hogyan lehetek szexi és sugárzó?

a párom azt hiszi, hogy más pasiknak akarok tetszeni, holott csak arról van szó, hogy nő akarok lenni érezni magam szépnek, stb.

szóval a fenti feltételekkel ötlet?

2011. aug. 20. 13:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Most a párod miatt vagy szürke kisegér?

Ha igen, ne hagyd magad!

Amúgy próbálj mindig picit többet bevinni a ruházkodásodba :)

2011. aug. 20. 13:10
 2/7 anonim ***** válasza:

smink és átfestetett haj nélkül is lehet valaki szép és nőies :)

a magassarkúból elég a 3cm is, vannak papucsos nőcis nők is, nyugi, am meg egészségtelen a magassarkú

a ruhatáradhoz meg annyit, h nyugodtan vegyél fel olyan rucit, ami jól is állna az alakodhoz .. és persze tetszik is Neked.. ha a párod beleszól, szólj bele Te is az Ő öltözködési szokásaiba!!! így fair a dolog.. hidd el, nem fog Neki tetszeni, h betiltasz egy-két ruhát Nála, így majd rájön, h kicsit túlzásba vitte a dolgokat Ő is

2011. aug. 20. 13:12
 3/7 anonim ***** válasza:

ööööööö hány éves vagy?és miért nem hordhatsz szoknyát,toppot(trikót),és magassarkút?

amúgy nyáron így:

rövidujjú,kivágott póló,combközépik érő naci,esetleg valami bő felső,sőt sztem vannak nagyon szép rövidgatyás overallok,virágosmintás gatyó is tök jó,legging tunikával...de ha már 30 fölött vagy akk ezek nem neked való tippek:/ szal kor is kéne...

ősz:

hosszú,fekete csőnadrág,egyszerű fehér,vagy színes pólóval és egy kis fekete kardigánnal/boleróval,szürke csőnaci,kék csőnaci,színes pólók,letisztult,egyszerű és szép pulcsik,kardigánok,bolerók

2011. aug. 20. 13:15
 4/7 A kérdező kommentje:

25 vagyok

köszi mindenkinek, próbálok alakítani vmit

2011. aug. 20. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi de... nem muszlim a pasid véletlenül?
2011. aug. 20. 13:22
 6/7 anonim ***** válasza:
hahó! Emancipációó:D Ne már! Hagyod, hogy elnyomjon a pasid??
2011. aug. 20. 14:25
 7/7 A kérdező kommentje:

:)

már én is mondtam neki, hogy lehet arab származása lenne.

folyamatosan támad, hogy egy leendő feleség és anya részéről nem illik ilyen cuccokban (szoknya, kivágott felső, stb) lenni

2011. aug. 23. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!