Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szreintetek sminkelhetek 12...

Forever 18 kérdése:

Szreintetek sminkelhetek 12 évesen?

Figyelt kérdés

Ennyi a smink; barna szemhéjpúder: világos a mozgó szemhéjra sötetebb a melyitobe, felső vízvonala, kiemelese, szempillagöndorites, test szinu ruzs.. Barna szemű, hajú vagyok...

12/L

Előre is koszi a valaszokat :)

#smink #soknak számít
2014. dec. 12. 19:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szerintem szempillagöndörítő, spirál, szemceruza, ha szabad és nagyon akarsz valamit sminkelni. A szemhéjpúder szerintem már túl sok, a rúzs meg szerintem teljesen felesleges, de ennyi idősen valóban nincsen erre szükség.
2014. dec. 12. 21:51
 12/23 anonim ***** válasza:
70%
Barbit talán sminkelhetsz,hova pingálnád magad ki 12 évesen?
2014. dec. 12. 22:16
 13/23 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

Nekem a szemhéjpúder az már sok egy kicsit.

Ilyen korban azért nem jó elkezdeni a szemedet festeni,mert felnőtt korodra nagyon ráncos leszel.

Tudom,nehéz kibírni,de azért szerintem ne mindennap használd a szemhéjpúdert.Meg az sem mindegy,hogy milyen minőségű a termék.Mert ilyen korban eléggé érzékeny lehet a bőr.Úgyhogy azzal is vigyázni kell,hogy ne kenj magadra mindenféle terméket csak úgy.A test színű rúzzsal szerintem nincs semmi baj,de jobban tennéd,ha maradnál a Labellonál.:) Meg a szempilla göndörítéssel sincs baj.:) én csak szempillaspirált szoktam használni,és ajakápolót.:)

L/12

2014. dec. 12. 23:15
 14/23 anonim válasza:
52%
szerintem igen... ajánlom a zsírkrétát meg a filctollat :D 12 évesen inkább a tanulással legyél elfoglalva ne a sminkkel ... komoly ez a mai generáció! (Y)
2014. dec. 12. 23:51
 15/23 A kérdező kommentje:
Koszi a kommenteket
2014. dec. 13. 10:01
 16/23 anonim ***** válasza:
24%

Nehogy hallgass rájuk! (Persze, ők barbiztak 12 évesen.)

Szerintem amíg ízlésesen, visszaafogottan (különlegesen) csinálod, sminkelj nyugodtan! (Csak ne válj igénytelen, lenőtt-festett hajú, agyonszemcerkázott, fekete leggingses átlagtinivé (nem tudom másképp leírni, de remélem tudod, mire gondolok))

2014. dec. 13. 16:11
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom, ha azt látod, hogy a környezetedben mások is sminkelnek, akkor talán, de amikor én 12 éves voltam körbe röhögtük volna, ha valaki kisminkeli magát ennyi idősen... (annak ellenére, hogy akkor már nem barbieztunk)

meg az se mindegy, hogy hova. ha valami "eseményre" sminkeled ki magad, az még oké lehet, de szemhéjpúderrel 12 évesen (az hatodikos, ha jól számolom, ugye?) iskolába menni reggel 8ra kicsit erős... nem is kicsit...

2014. dec. 13. 16:42
 18/23 anonim ***** válasza:
előző vagyok, oda akartam írni, hogy én most 30 éves vagyok, csak ez lemaradt...
2014. dec. 13. 16:42
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt mindenkinek mindegy, hogy sminkelsz-e...a szüleiddel kell megbeszélned...amúgy a rúzs szerintem nem való még neked...és igazából én ennyi szemfestéket még most se használok iskolába (jó én vastag tusvonalakat húzok, de az más téma)...Szerintem teljesen felesleges, de te tudod...

20L

2014. dec. 13. 19:21
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ;)
2014. dec. 14. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!