Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért a r. ibis csajoknak van...

Miért a r. ibis csajoknak van csak hegyes műkörmük?

Figyelt kérdés
2014. nov. 25. 21:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Vizes törölköző? vattapamacs? fülpálca? vizes zsepi?

Ne legyél már ennyire fantáziátlan. Nem irigyellek maszturbálás közben.

2014. nov. 27. 15:54
 12/19 anonim ***** válasza:
A csipát körömmel szoktam kiszedni.
2014. nov. 27. 17:49
 13/19 anonim ***** válasza:
47%

Engem a hegyes körömmel kapcsolatban egy dolog érdekel:

TAMPONFELHELYEZÉS?

Érdekes mutatvány lehet. :D

2014. nov. 27. 18:41
 14/19 anonim ***** válasza:
63%
13-as...én vagyok a műköröm ellenes, és javíts ki, ha tévedek...dee a tampont nem körömmel szokták feltenni...Nő vagyok, de tuti én vagyok a hülye, hogy nem így csinálom sose...meg ennyi erővel hosszúra hagyott természetes körömmel se könnyű elvégezni a műveletet...(Ugyanez a törléshez, valahogy én nekem ahhoz se kell a körmöm, és akármilyen hosszú is sosincs útban...)
2014. nov. 27. 18:50
 15/19 anonim ***** válasza:
47%
Nem körömmel kell felhelyezni, de sokkal több az esélye rá, hogy felsérti a hüvelyét, hisz gyakorlatilag magába nyúl
2014. nov. 27. 21:02
 16/19 anonim ***** válasza:

Erre is csak azt tudom mondani, hogy próbáld ki. 8 év alatt egyszer se sértettem meg magam tamponfelhelyezés közben, nem lett sz.ros a körmöm, minden nap mosogatok, mert azt is lehet vele, sőt, jobb is, mert nem ázik ki, mint a természetes körömlemez.

A kelttésztákat is kézzel dagasztom, igaz, kicsit több tészta ragad a körmöm alá, de van egy csodás találmány, úgy hívják KÖRÖMKEFE...sokan nem ismerik, de a köröm alá ragadt koszt lehet eltávolítani vele.

Egyetlen dologra vagyok képtelen hosszú körmökkel, ez pedig a bowling. Bár körmök nélkül se megy, így nem zavar.

2014. nov. 27. 21:45
 17/19 A kérdező kommentje:
A Kérdező vagyok,Hölgyeim kinek tetszenek a hegyes stiletto körmök?A tampon nem Ez a rovat.....
2014. nov. 27. 21:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Miért, a tamponra nem gerjedsz, csak a stilettora?
2014. nov. 28. 08:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem szokott lenni hosszú hegyes körmöm. Én személy szerint nagyon szeretem. Nem hinném, hogy ettől leszek ribis.
2014. nov. 29. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!