Miért van mostanában olyan műkörmük a lányoknak, amiknél a gyűrűs vagy középső ujjon teljesen más színű vagy eltérő minta van felrakva?
Figyelt kérdés
Egy lány barátom szerint szimplán azért mert így feltűnőbb a körmük. Szerintetek? Elsősorban lányok válasza érdekelne! Köszi előre is a normális válaszokat!!2014. jan. 24. 15:50
1/7 anonim válasza:
ugyan műkörmöm még nem volt soha és nem is lesz, de én speciel évek óta festem így a körmeimet, oka maximum annyi, hogy nem lesz annyira "egyhangú" a dolog, megtöri az egységes alap színt, ezáltal pluszt ad a körmeim kinézetének nem lesz olyan snassz.
2/7 anonim válasza:
Én is szoktam így festeni a körmömet, mert feldobja a manikűrt.
3/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen a válaszokat!
2014. jan. 24. 19:09
4/7 anonim válasza:
Ezer éve divat. Nagyon ritkán teljesen egy színűek a körmeim, legyen szó akár műkörömről, akár a saját körmömről. Szerintem szebb, és nem olyan unalmas.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi neked is a választ!
2014. jan. 25. 09:08
6/7 anonim válasza:
francia műkörmöknél általában fehér a vége és a gyűrűsujjon van csak minta
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi neked is a válaszért!
2014. febr. 1. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!