Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tragus piercing (középső...

Sz.... kérdése:

Tragus piercing (középső fülöporc) -ba ha begyógyult lehet rakni banán piercinget? Vagy milyet szoktak?

Figyelt kérdés
És mennyire fáj ha át szúrják? Tapasztalatok? A válaszokat előre is köszönöm!:)
2013. szept. 8. 21:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

olyan ékszert raksz bele ami téged nem zavar és ami neked tetszik. nekem rövid szárú talpas ékszer van bent mindkét tragusban.

nem fáj, kellemetlen, kissé feszítő érzés.

2013. szept. 8. 21:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) többiek?de milyen fele pc. t szoktak bele rakni?
2013. szept. 8. 21:45
 3/13 anonim ***** válasza:
láttam már golyózárast is bennem, meg kétvégű egyenes szárút is, szóval eléggé változó.
2013. szept. 8. 21:59
 4/13 A kérdező kommentje:
Remélem a banános jo lesz bele. Ajj de nagyon izgulok a szúrás miatt. Az igaz hogyha lövik beszakadhat a porc?:o
2013. szept. 8. 22:06
 5/13 anonim ***** válasza:
Általában sima köves talpasékszert raknak bele, de láttam már karikát is, barátnőmnek pedig patkó van benne.
2013. szept. 8. 22:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Ne lövesd, mert eltörhet a porc és életed végéig csúnya lehet. Inkább menj el szakemberhez és szúrasd.
2013. szept. 8. 22:09
 7/13 A kérdező kommentje:
Rendben akkor már biztos hogy szuratom. Kíváncsi leszek. :)es mvel kenjem utánna?
2013. szept. 8. 22:16
 8/13 anonim ***** válasza:
A kezelést majd ott elmondják, de egyébként a legjobb Octenisepttel fújkálni.
2013. szept. 8. 22:38
 9/13 A kérdező kommentje:
Joo akkor holnap megyek is szuratni :)nagyon izgulok szurkoljatok .!:)köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek .!:)
2013. szept. 9. 16:27
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik fájt, a másik csak kellemetlen volt (mindenkinek érzékenyebb az egyik oldal).

De nem olyan vészes ám. :)

Nekem is banán alakú volt a kezdőékszer (de nem mindegy a szár vastagsága!), gyógyulás után talpasra cseréltem.

Ott úgyis elmondanak neked mindent, amit tudnod kell. Mondjuk én azt tartom jónak, ha ott helyben adnak ékszert, olyat ami pont jó méretű, formájú.

Titán ékszert javaslok neked, vagy bioplastot, ezek gyógyulnak legjobban.

Nekem az orvosi fém például nem jó kezdő piercingnek, mert nem gyógyul vele a lyuk. (bár nekem nagyon érzékeny a bőröm). Titánt szoktam berakatni mindig, és később már bármire cserélhetem ha begyógyult.

2013. szept. 9. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!