Tragus piercing (középső fülöporc) -ba ha begyógyult lehet rakni banán piercinget? Vagy milyet szoktak?
olyan ékszert raksz bele ami téged nem zavar és ami neked tetszik. nekem rövid szárú talpas ékszer van bent mindkét tragusban.
nem fáj, kellemetlen, kissé feszítő érzés.
Nekem az egyik fájt, a másik csak kellemetlen volt (mindenkinek érzékenyebb az egyik oldal).
De nem olyan vészes ám. :)
Nekem is banán alakú volt a kezdőékszer (de nem mindegy a szár vastagsága!), gyógyulás után talpasra cseréltem.
Ott úgyis elmondanak neked mindent, amit tudnod kell. Mondjuk én azt tartom jónak, ha ott helyben adnak ékszert, olyat ami pont jó méretű, formájú.
Titán ékszert javaslok neked, vagy bioplastot, ezek gyógyulnak legjobban.
Nekem az orvosi fém például nem jó kezdő piercingnek, mert nem gyógyul vele a lyuk. (bár nekem nagyon érzékeny a bőröm). Titánt szoktam berakatni mindig, és később már bármire cserélhetem ha begyógyult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!