Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kilökődött köldök piercing....

Kilökődött köldök piercing. Lehet ettől? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
2013. májusában csináltattam köldök piercinget. Szép is volt, gyógyulgatott, aztán egy hete begyulladt és alig pár nap alatt kilökődött. (Nagyon-nagyon imádtam és ezért most nagyon szomorú vagyok.) Lehet-e ez fémallergiától? Érdemes-e újra próbálkoznom (persze csak gyógyulás után) bioplast köldök piercinggel? Valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban? Járt már így valaki?

2013. szept. 6. 13:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem ápoltad megfelelően,pl víz érte zuhanyzáskor vagy máskor,vagy ajánlott vackokkal kezelted nem megfelelően.Esetleg a szokásos sztori ilyenkor hogy kívülről szép,belül nem teljesen gyógyult,így idő előtt abba hagytad az ápolást,belül elfertőződött így kaptál egy fémallergiát és a szervezeted kilökte az idegen fémet.Utolsó variációként nem hiába csináltatják ősszel vagy max januárban,mert alap dolog hogy nyáron csak kínszenvedés vele bajlódni,mivel a meleg végett nemhogy csak izzadni és nehezen gyógyul a seb,de nagy eséllyel éri majd víz(strand) és elfertőződik.. Még anyajegy műtétet is csak ősszel vállalnak a sebészeten,nem hiába,pedig az ehhez képest egy felületi dolog. Általában ezek a felelősek,döntsd el melyik igaz rád.. Semmit nem sértésből írtam,ezek mind valós okok,és ezen kívül nem igen szokott lenni más ok :)
2013. szept. 6. 19:58
 2/3 anonim válasza:

Én tavaly augusztusban szúrattam köldökpiercinget, ápoltam, 2 hétig minden nap kétszer bekentem és átkötöztem. 2 hét után azért hagytam abba az ápolását mert teljesen begyógyult, szóval ha rendesen van ápolva lényegtelen mikor lett szúrva :)

Szerintem mindenképpen próbáld újra átszúratni, ha májusba csináltattad akkor gondolom pár hét elteltével begyógyult, csináltál valamit vele h kilökődött? gondolok ékszer cserére vagy ilyesmire :)

ha begyógyult menj el mindenképp kérd ki szakértő véleményét, ha fémallergia akkor a bioplast a megoldás :)

2013. szept. 21. 22:30
 3/3 anonim válasza:
Én is nyáron csináltattam, de eddig szerencsére nincs semmi gond! Viszont én még azóta is kezelgetem, mert attól, hogy kívül szép, nem biztos, hogy belül is teljesen gyógyult!
2013. okt. 21. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!