Tapasztalatok köldökpiercingről?
Figyelt kérdés
Szeretnék csináltatni,érdekelne,mit gondoltok róla,és ha volt nektek,sokszor begyulladt-e,vagy volt-e vele más probléma...:)2013. aug. 31. 13:27
1/3 anonim válasza:
nekem van már 1 éve. elején egy hónapig begyulladt gennyedzett de aztán begyógyult. atóta nem gyulladt be. maximum ha a pólómba beleakadt pár percig fájt.Én nagyon szeretem :))
2/3 anonim válasza:
Imádom! :) 5 éve van,semmi pénzért nem venném ki! Mikor begyógyul,semmi baja nincs többet,aki rendesen kezeli,ápolja a sebet az hamar túl van a gyógyuláson és utána már csak a jót adja vissza:)Kb 1-2 hó a gyógyulás,de aki elhanyagolja annak elhúzódik és akár egy fémallergiát kap és az a vége hogy ki kell venni...Ezek alap dolgok,nagyon figyelj oda mert magaddal szúrsz ki,tehát pontosan kövesd az ápolási szabályokat amiket elmondanak majd a szalonban ahol szúratod a pc-t! valamint csak azt az ápolást kövesd amit mondanak,magánakcióba,mások tapasztalataira építeni, kísérletezgetésbe ne kezdj a sebeden! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítettetek,köszönöm szépen!! :)
2013. szept. 2. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!