Rook piercing tapasztalatok?
Szeretnék ilyet, de többen mondták, hogy úgy tudják nagyon fáj (olyat nem ismerek akinek van), az interneten pedig azt olvastam, hogy az egyik legfájdalmasabb fülpiercing.
Helixem több is van, tragus is mindkét oldalon. Ezekhez képest milyen?
Van valakinek tapasztalata?
Köszönöm a válaszokat.
Fülporc érzéstelenítésről még nem hallottam, pedig sok helyen ki van lyukasztva a fülem.
Nem fáj jobban, mint egy industrial...az pedig nem sokkal fájdalmasabb, mint a tragus...tulajdonképpen csak kellemetlenebb, de nem fájdalmasabb - egyik ismerősömnek van, ő mondta...én is sokáig akartam, de a végén annyi ékszert tettem a fülembe, hogy már nem maradt neki hely...(vagyis hely lenne, de már nem mutatna jól)...
Egyébként egy kis off, bocs miatta: a tragus két oldalon jól néz ki? Nekem még csak egyik oldalon van egy pötty, de karikát szeretnék a másik oldalra - lévén, hogy máshol nincs hely a fülemben, de imádom a fül ékszereket - viszont barátnőm szerint hülyén néz ki, és rossz ötlet...és általában ilyen kérdésben nem hallgatok rá, de tény, hogy még nem találkoztam olyan emberrel, akinek mindkét oldalon van...
7-esnek:
Nekem tragusban kis pötty van mindkét oldalon, és színben illik a többi fülpiercinghez. Szerintem nem gáz ha mindkét oldalon van. Jobban nézne ki mindkét oldalon karika, vagy mindkét oldalon pötty. :) De hát miért ne újíthatnál valamit? :) Nincs az sehol megírva hogy mindennek szimmetrikusnak kell lennie.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Leghamarabb szeptemberben fogom megcsináltatni, ilyen melegben nem akarom, mert tapasztalat hogy jobban szenved vele az ember ilyenkor.
Érzéstelenítés nélkül fogom, mint az eddigieket. Nekem az a fagyasztó spray nem hangzik túl jól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!