Helix piercing. Tapasztalatok, tudnivalók, vélemények?
Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 20:43
1/5 anonim válasza:
Lassan gyógyul, és ápolni kell. Akkor jó, ha szúrják, és szerintem nem fáj (tragusos tapasztalat alapján). Szerintem szép, nekem is lesz. (:
2/5 anonim válasza:
több hónap a gyógyulási ideje, és ha begyullad az kellemetlen. Viszont szépen tud kinézni a porcban :)
Olykor megeshet, hogy vadhús nő rajta, de nem kell tőle tartani kb 1hónap alatt el is múlik. De pár hónapig ne feküdj azon az oldaladon, mert akkor könnyen begyullad Xd
3/5 anonim válasza:
És ha begyullad, mivel érdemes csökkenteni a gyulladást? Nekem 2 hete van, és ma délután éreztem, hogy be van gyulladva. Eddig semmi baja nem volt.
4/5 anonim válasza:
A szúrás az egyáltalán nem fáj,emiatt ne aggódj!Viszont nagyon be tud gyulladni!Nekem majd 1 évig be volt,gennyedzett,nőtt rá vadhús.Kentem mindennel,amit eltudsz képzelni.Egy ideig nem zaklattam,hozzá se értem,nem kentem semmivel,és végül szépen meggyógyult.Ennek már 4 éve,és semmi baja,nagyon szép.Néha megtisztítom alkohollal!
5/5 anonim válasza:
Nekem meg pont a szúrás fájt, azt hittem odapisilek a székbe, de a gyógyulás problémamentes volt, egyszer sem gyulladt be.
Én szeretem nagyon, ki nem venném semmi pénzért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!