Hogyan törlik a feneküket azok a lányok, akiknek nagy hegyes műkörmük van?
Figyelt kérdés
Ilyenre gondolok pl.: [link]
Félreértés ne essék, hogy elítélem azokat akiknek ilyen körmük van, korábban én is meghagytam nagyobb, de az nem ekkora volt és kerek volt. Nagyon sokszor látom buszokon a lányoknak, hogy a képhez hasonló méretű egy HEGYES körmük van. De hogyan törlik ki a feneküket??? Bennem sokszor felmerült ez a kérdés.
2011. márc. 31. 20:39
1/32 anonim válasza:
honnan tudod hogy torlik a fenekuket?
2/32 anonim válasza:
Bevallom már bennem is felmerült ez a kérdés! Kíváncsi vagyok valaki elmondja e majd nekünk.
3/32 anonim válasza:
Eez egy jó kérdés.Valószínűleg befeszítik a kezüket és megpróbálják távol tartani a hátsójuktól.
4/32 szamóca. válasza:
egyszer volt ilyenem mikor unatkoztam nyáron s csináltam:DD
feneket lehet vele törölni simán, azzal nincs gond.
tampont nem lehet felhelyezni vele. legalábbis én azt nem mertem megkockáztatni, addigra leszedtem:D
5/32 anonim válasza:
Nekem ilyen körmöm van és nem akadályoz semmiben..:)
6/32 anonim válasza:
a legalapvetőbb biológiai funkciók ellátására sem alkalmas a (mű)karom - dologzni mégúgyse
és bűn ronda is, állatibb az állatinál
7/32 anonim válasza:
Az érdekes,mert mindent megtudok benne csinálni és még senki nem mondta,hogy ronda:)...
8/32 anonim válasza:
Gondolom nem akartak kötekedni, inkább a hátad mögött röhögcsélnek rajta :D
9/32 anonim válasza:
Biztos xD...Te nagyon elvagy tévedve....Valami lúzer vagy,igaz?:D
10/32 anonim válasza:
Bocsánat, de nem tudom elhinni, hogy maradéktalanul ki lehet vele törölni a feneket. Aki azt mondja, hogy igen, az nem törli ki rendesen. tetszik tudni illik kicsit a lukba is benyúlni, és egy ilyen körömmel... Ha csak nem kapargásszák ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!