Fiúk lányok! Ti mit gondoltok az olyan lányokról akiknek
14-15évesen póthajuk, műkörmük van. Minden nap
magassarkuban járnak, az alapozótol már szinte leszakad a
fejük. Noss mit gondoltok róluk?
Ezekből lesznek a ribik! Mire elérik azt a kort, amikor igazi nők lennének, addigra már csak egy kiélt, elhasznált l.vnyák lesznek! Nem így kell kinéznie egy 14-15 éves csajnak!
2010. márc. 12. 16:26
2/36 anonim válasza:
Persze ennek ellenére megnézzük őket! Sőt azt akarjuk tőlük, és velük! De csak arra kellenének!
2010. márc. 12. 16:27
3/36 anonim válasza:
Bizonyos határokon belül oké, de semmi nem jó ha túlzásba viszik. Mellesleg nem a gyereket kell elővenni, hanem a szüleit, hogy ezt megengedik. Mármint a póthajat és a műkörmöt.
2010. márc. 12. 16:28
4/36 anonim válasza:
Azt, hogy ocsmány, de nem baj, mert mire felnőnek, még ocsmányabbak lesznek a folytonos alapozástól, a szoláriumtól, a körmük is töredezni fog, hacsak valami vackot be nem kennek a műköröm alá és ha egyszer nem lesz idejük felpakolni ezt a műarcot, akkor senki nem fogja megismerni őket... 22/L
5/36 anonim válasza:
A legjobb út a kur.vasághoz...De ha ők ezt élvezik.
Csak az a baj,hogy mire észbe kapnak már olyanok lesznek mint egy elhasznált rongy.A bőrök ráncos lesz és egy csomó pasi megb.assza majd őket...
15/L
6/36 anonim válasza:
szerintem csak irigyek vagytok! talakoztam mar jopar olyan csajjal,aki igy nezett ki es a legtobb nagyon jo fej es intelligens volt. Ezek a csajok tudjak,h a kulsejuk miatt valogathatnak es nem fekszenek le mindenkivel, nem ugy mint a ronda, kover, pattanasosak,akiknek mindegy,h ki, csak legyen egy pasijuk. Nekem tetszenek!
20F
2010. márc. 12. 16:33
7/36 anonim válasza:
20F te sem vagy túl intelligens. az ilyen műhajú libákon mindenki átment már, csak a Lenin szobor nem. ennyit róluk. persze vannak kivételek, de az csak a 10%
13/L
2010. márc. 12. 16:44
8/36 anonim válasza:
aha... te is szeretnek ugy kinezni! Ne mondd nekem,h ha valaki azt mondana,h ingyen rak nekem pothajat es olyan magassarkut valaszthatsz ingyen,amilyet csak akarsz,akkor te azt mondod,h -nem kossz. :D
2010. márc. 12. 16:54
9/36 anonim válasza:
szerencsétlenek
2010. márc. 12. 16:57
10/36 anonim válasza:
Na a valaszom tenyleg nem tul intelligens :D
elso szam masodik szemelyben akartam irni, de nem sikerult :))))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!