Lányok, miért hiszitek, hogy magassarkúban jobban néztek ki?
Nekem sohasem tetszettek a magassarkúk,nem is értem,miért hordja olyan sok nő.Mert divat?Mert magasabbak lesztek tőle??
Na és arra nem gondoltok,hogy ez a világon a legtermészetellenesebb viselet és idővel káros következményei is lehetnek??
Anyámat sem értem,hogy felveszi a magassarkút,azután nyavajog,hogy fáj a dereka,a talpa,a vádlija...
A 3-5 centis sarok még okés,de az ilyen 10-15 centis sarkaktól feláll a szőr a hátamon,főleg ha magas talppal is párosul.
De tényleg,mi jó ebben??Rajtam még ugye nem volt magassarkú,de miért jó az,hogy kínozzátok magatokat??Instabil lesz a járásotok,természetellenes,egészségtelen,na meg gusztustalan is szerintem.Télen meg felér egy öngyilkossági kísérlettel.
Ez most hülye példa,de mit csinálnátok,ha utcán megtámadna titeket valaki??Még elfutni sem tudnátok,nemhogy megvédeni magatokat!
25/F
A válasz egyszerű: 1.hosszítja a lábakat,ami egy alacsony nőnél nagy előny
2 nőies
3. sok ruhadarabhoz csak az passzol
4. egyébként se tudjak megállni h ne vegyünk egy párral a polcon olyan jól mutató darabból ^^
A 10-15 centis sarok viszont szerintem is túlzás.
Ha megtámadnak aztán oly mindegy milyen cipőt viselsz.
Én sem igazán hordok magassarkút, mert túl magas vagyok hozzá.
A magassarkú cipő mindig is a nőiesség jelképe volt. Nem figyelted még meg hogy egy nőnek, akin magassarkú van, sokkal vékonyabbnak tűnik a lába? Ez egy nagy előnye.
A szépségért meg kell szenvedni... van egy ilyen mondás és sok nő teljesen igaznak véli, hát ez van. Csak hát vannak azok akik tudnak járni magassarkúban és vannak akik csak azt hiszik hogy tudnak. Na azt én is gusztustalannak találom.
20/L
Nem hisszük, tudjuk ;)
Járni tudni kell benne, ízléses darabot kell venni, és már nem mondhatod azt, hogy undorító.
Hát nekem a sportos,sportcipős lányok sokkal jobban bejönnek!
És nem mind1,mit viselsz,ha megtámadnak!Azért egy kényelmes lábbeliben biztosabban mozog az ember.
Az alacsony lányokat sok férfi cukinak tartja,úgyhogy nem kell oda magassarkú!:D
Te vagy az első korombeli férfi, aki ezt mondja és ez örömmel tölt el :D
Én sosem hordok, és nem hiszem, hogy létezik olyan ruhadarab, amihez CSAK azt lehet felvenni. Én nagyon jól elvagyok nélküle és elhihetitek, hogy bármit fel tudok venni lapos talpúban is, nagyon is szép cipőket lehet kapni...
A kedvencem a tűsarkú cicanadrággal vagy sorttal...kb mintha susogós melegítőt vennétek fel lakkcipővel...nekem ugyanaz a kategória :D
Hát alkalomra még megértem,de oda sem kellenek feltétlenül 10-15 centis undormányok!
De egyéb helyekre minek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!