Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, miért hiszitek, hogy...

Lányok, miért hiszitek, hogy magassarkúban jobban néztek ki?

Figyelt kérdés

Nekem sohasem tetszettek a magassarkúk,nem is értem,miért hordja olyan sok nő.Mert divat?Mert magasabbak lesztek tőle??

Na és arra nem gondoltok,hogy ez a világon a legtermészetellenesebb viselet és idővel káros következményei is lehetnek??

Anyámat sem értem,hogy felveszi a magassarkút,azután nyavajog,hogy fáj a dereka,a talpa,a vádlija...

A 3-5 centis sarok még okés,de az ilyen 10-15 centis sarkaktól feláll a szőr a hátamon,főleg ha magas talppal is párosul.

De tényleg,mi jó ebben??Rajtam még ugye nem volt magassarkú,de miért jó az,hogy kínozzátok magatokat??Instabil lesz a járásotok,természetellenes,egészségtelen,na meg gusztustalan is szerintem.Télen meg felér egy öngyilkossági kísérlettel.

Ez most hülye példa,de mit csinálnátok,ha utcán megtámadna titeket valaki??Még elfutni sem tudnátok,nemhogy megvédeni magatokat!

25/F

2011. júl. 15. 22:51
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

És miért akartok megfelelni a férfiaknak??

Én nem hordanék semmit azért,mert a nőknek az tetszik,miközben nekem meg nem!

2011. júl. 15. 23:44
 12/21 anonim ***** válasza:
:) én nem hordok 10-15 centiset, sőt általában nem is hordok. de mint mondtam vannak szép magassarkú cipők is, amik tetszenek. és a pasiknak is tetszik. az jó, nem? :)
2011. júl. 15. 23:52
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
természetesen olyat nem veszek fel, ami nekem nem tetszik..
2011. júl. 15. 23:53
 14/21 anonim ***** válasza:

Te vagy itt az első aki ezt a nézetet vallja.

Én tudom, hogy a férfiaknak vagy nem tetszik a magassarkú vagy édes mindegy, de azért valljuk be (lehet kevesen) de vannak akik erre izgulnak.

Az én párom sem szereti ha hordom, sőt én se szeretem, de néha muszáj felvenni, mert:

1, Olyan a munkahely, ahol megkövetelik.

2, Esős az idő és a nadrágom csak így védhetem meg, különben a szárán felszökik a víz.

3, Olyan az alkalom, ami megköveteli.

Van 2 pár magassarkúm, egy szürke tavaszi-nyári és egy fekete őszi, de nagyon ritkán hordom, pedig nem vagyok magas, 160 cm. De nem érzem jól magam benne.

2011. júl. 16. 10:02
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem a férfiak miatt hordanak a nők magassarkút, hanem azért mert nőnek érzik magukat és tetszik nekik, persze a férfiaknak is akarnak tetszeni, de sokan nem hiszem, hogy azért hordják. De legalább te nem akarod legalább a barátnődet a magassarkúra kényszeríteni.

16/L

2011. júl. 16. 16:39
 16/21 anonim ***** válasza:
71%

Szóval. Sokkal karcsúbb lesz a láb tőle. Ha megtámadnak akkor nem az fogja eldönteni,hogy élsz-e még,hogy milyen cipő van rajtad. (amúgy a tűsarkú az halálos ;))

És egyeseknek pedig ez a kényelmes,és nem bírnak sarukban járni például. Én is szeretem ,de nem a 15 cmereset...

2011. júl. 16. 19:22
 17/21 anonim ***** válasza:
96%

Arra mondjuk miért nem gondolsz, kedves kérdező, hogy az, hogy neked nem tetszik, még nem jelenti azt, hogy másnak sem? Nekem is van 12 centis tűsarkúm (igaz, ebből kettő a platform) és imádom. Ja, és képzeld, az a legkényelmesebb cipőm... Sokkal kényelmesebb, mint például a mindenki által imádott Converse...

22L

2011. júl. 17. 01:11
 18/21 anonim ***** válasza:

Nekem mindig is a lapos cipok tetszettek, abban latom formasabbnak egy no labat. A szep labert igy is, ugy is meg kell dolgozni, de talan celszerubb mindezt sportolassal megvalositani.

F/29

2011. júl. 18. 19:46
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
tudatlan paraszt ge..i-.- ne hasznàlj olyan szót aminek nem tudod a jelentését... Propaganda= üres demagóg ígéretek
2012. nov. 21. 15:47
 20/21 anonim ***** válasza:
31%

amúgy amit a kérdező ír az nem vicc! Olvastam már máskor is,hogy akik meg akarnak támadni sokkal előbb pályáznak olyanra, akin látszik,hogy nem fog tudni elfutni.PL tűsarkú,rövid szoknya és hasonlók.

vagy pl mi van ha a hármas metrón leáll és ki kell mászni a sínekre?:DD megnézném:DD egyre gyakrabban megesik

Felesleges hiszti van ekörül:)

2013. febr. 2. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!