Magassarkúban tényleg szebb a nők lába?
Figyelt kérdés
Sok mindenkitől hallottam, hogy a magassarkú kiemeli a lábat, meg,hogy sokkal szebb lesz egy nő benne...ez miért van? tényleg igaz?2011. júl. 7. 18:20
1/7 anonim válasza:
Egyszer láttam egy dokumentum filmet a nőiesség és férfiasság miértjéről. Na, abban úgy magyarázták ezt a magassarkú dolgot, hogy az állatvilágban ha pározni akar mondjuk egy tigris lány, akkor kidomborítja a fenekét, ezzel hívva fel a hím figyelmét. És valahol bennünk is van egy ilyen ösztön, és a férfiakat jobban vonzza egy ilyen testtartás (amit ugye a cipő okoz), mert ugye őket hajtja az utódnemzés, és tudat alatt ezt érzik a magassarkús nőben, ezért mondják szebbnek. Jó, ez így nagyon állatiasan hangzik, de ez persze mind tudat alatt játszódik le, és ez húzódik meg a háttérben.
2/7 anonim válasza:
Én csak azt tudom mondani amit látok és gondolok. Én úgy látom hogy egy szép nőt nem tesz még szebbé egy magassarkú, egy csúnyát meg hát szintén nem tesz szebbé. Magyarán értelmét sem látom, viszont néha nevetséges ahogy járnak benne. A húsosabb nőkön meg egyenesen rettenetes.
3/7 anonim válasza:
én lány vagy de nagyon tetszik a csajok vádlija.a sajátom is:) és magassarkúban még jobban tetszik :D
de egy csajt szerintem se az tesz jobbá vagy rosszabbá hogy magassarkúban tipeg vagy sem.
4/7 anonim válasza:
Szebb lesz a laba, mert magassarku optikailag meghosszitja.nes koztudottan a hosszu kaecsu lab a szep
5/7 anonim válasza:
es koztudottan a hosszu karcsu lab a szep
bocsi, elozo voltam.
6/7 anonim válasza:
Még szép hogy szebb! Nagyon szépen megnyújtja a lábat és a magassarkú viselésénél is kecsesebben jár a nő. Már aki tudja hordani.
7/7 anonim válasza:
Nem azt kérdezte hogy a nő lesz e szebb, hanem hogy a lába. Tanuljatok meg olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!