Lányok, miért hiszitek, hogy magassarkúban jobban néztek ki?
Nekem sohasem tetszettek a magassarkúk,nem is értem,miért hordja olyan sok nő.Mert divat?Mert magasabbak lesztek tőle??
Na és arra nem gondoltok,hogy ez a világon a legtermészetellenesebb viselet és idővel káros következményei is lehetnek??
Anyámat sem értem,hogy felveszi a magassarkút,azután nyavajog,hogy fáj a dereka,a talpa,a vádlija...
A 3-5 centis sarok még okés,de az ilyen 10-15 centis sarkaktól feláll a szőr a hátamon,főleg ha magas talppal is párosul.
De tényleg,mi jó ebben??Rajtam még ugye nem volt magassarkú,de miért jó az,hogy kínozzátok magatokat??Instabil lesz a járásotok,természetellenes,egészségtelen,na meg gusztustalan is szerintem.Télen meg felér egy öngyilkossági kísérlettel.
Ez most hülye példa,de mit csinálnátok,ha utcán megtámadna titeket valaki??Még elfutni sem tudnátok,nemhogy megvédeni magatokat!
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!