Fiúk lányok! Ti mit gondoltok az olyan lányokról akiknek 14-15évesen póthajuk, műkörmük van. Minden nap magassarkuban járnak, az alapozótol már szinte leszakad a fejük. Noss mit gondoltok róluk?
Ronda féltékeny kis csitrik vagytok :)
Attól mert valaki ad magára,még nem qrva.
Ezt a rondák találták ki.
A 2 kezeteket összetennétek ha úgy nézhetnétek ki.
17:27-es te is nagyon intelligens élőlény vagy,pont az ilyen beszólások miatt tartják az emberek (okosabbik része)ostobának,nagyképünek és lenézőnek az ilyen lányokat.
16:54-nek képzeled el nekem NEM kéne a póthaj,hisz anélkül is hátközépig ér a hajam,igaz szeretnék hosszabbat is,de inkább türelmesen kivárom míg megnő,mint hogy vackot rakassak fel,hogy aztán kihulljon a hajam.
ma 16:28 vagyok.
Azt azért tisztázzuk már,hogy nem csak úgy lehet valaki szép,ha tiszta mű és kiló számra keni magára a sminket közbe pedig agyon szolizza magát.
Vannak természetes szépségek is.De még azzal is egyetértenék,ha huszonéves korban így néznek ki,na de 13-15évesen elég durva.
Tudod egy lány nem csak műhajjal,műszempillával,műkörömmel és kiló smikkel lehet szép.
Egyébként miért írod,hogy hogy örülnénk neki,ha úgy néznénk ki mint azok a csajok.Nem tudhatot,hogy hogy nézünk ki.
Szerintem sokkal szebb egy természetes lány,mint egy mű.
15/L
17:27-es vagyok.
Nekem nincs se póthajam,se műkörmöm,nem roskadozok a smink alatt sem.Magassarkút se hordok,max. nagyon ritkán.
Nem az én stílusom,ennyi.
De ha valakinek ez tetszik akkor miért ne?
Ha valaki ostoba és ribanc,akkor nem a póthajtól vagy a műkörömtől lesz az.Szerintem.
Igen,nagy részük tényleg az a ránézel és "eszesemmidugdmegjól" ,de én sok ilyen külsejű lányt ismerek,akik egyáltalán nem fekszenek össze mindenkivel,és okosak is,tanulnak,mert a látszat ellenére nem csak próbababák.
Nem a stílus alapján kéne megítélni senkit szerintem.
A rockerek/punkok között is rengeteg ribanc van higgyétek el,elég soka ismerek.
17L
Hmmm...énis igy vagyok ezzel:) Nekem póthajam van majdnem derékig érő!!:D Sok ismerősöm és sokak szerint jó csaj vagyok NEM EGÓ! Voltmár olyan hogy apám 23éves barátja beprobálkozott de én leintettem...
SOkak szerint egy híg agyú lotyó vagyok...de akik közelről ismernek normálisnak tartanak..Én magassarkut hordok 5-7cmst majdnem minden nap...és én igenis szeretem...de ettől még nem vagyok kurv@ ....
Általánost végig 5ssel végeztem..:)
Imádok plázázni vásárolni...:$ Minden héten:P
műköröm kedvencem!:) imádom imádom nagyon(LLLL)
smink nálam minden napi ...
nagyon sok pasi fut utánam...mégse vagyok elszállva magamtól ...
Éssokan inteligensnek normálisnak tartanak.
Szóval ti nagyon tévedtekk velünk/velem kapcsolatba..
de azért köszi a válaszokat irjatok még:)))
puszika(K)
15L vagyok.
Annyira utálom az ilyen kérdéseket,most mit büszkélkedsz?Tudod,hogy a jobbaknak az ilyenek kellenek.
Én is ilyen vagyok...Bár a póthajam már nincs meg,platinaszőke hajú,kékszemű,szolis,műkörmös,sminkelős lány vagyok,bár nem szakad le az arcom az alapozótól mint neked.
Láttak már smink nélkül is az emberek,mert van,hogy a yorkimat melegítőbe,converse tornacipőbe,smink nélkül és összefogott hajjal viszem le..De akkor is megfordulnak utánam,hát ez van.
Amikor buliba,suliba,"fontosabb helyekre" megyek,én is sminkelek,de nem azért mert smink nélkül csúnyának érzem magam,hanem mert dob rajtam a smink,nőiesebb vagyok magassarkúba.
Szoliba azért járok mert tetszik a barna bőr ennyi.A hajam is azért olyan amilyen,mert ez tetszik.
A barátom,egy nálam 10évvel idősebb fiú,akivel életem legjobb,és leghosszabb kapcsolata tart jelenleg.
Sokat törődök magammal,hajat is vasalok,sűrűn mosok hajat.Van egy hatalmas íróasztalom,aminek a teteje és 3 polca + a szekrényem teteje csak a sminkjeimből,testápolási cuccaimból áll.Nem veszek fel akármit ( nem márkára értem ) ,sőőt...Általába futok a divat után mert tetszik.Vékony vagyok,jól áll a csőnaci.Tudok menni tűsarkúba,illetve hosszú lábaim vannak,így az is jól áll.
Felkelés után találom magam a legszebbnek,ami azt hiszem elég ritka.Kipihent az arcom,a szemem,a hajam aranyosan kócos.Természetes vagyok,és így is nagyon tetszek magamnak.
Olyan fiúk a legjobb barátaim,akik szolisak,és kigyúrtak,de értelmesek.
Nem vagyok buta,a legrosszabb évvégi jegyem a 3-as volt mindeddig.A körülöttem élők,a barátaim,a barátnőim se a butábbik fajtából való.
Nem vagyok álszent,szépnek tartom magam,büszke vagyok az arcomra.De tisztába vagyok a hibáimmal.Menszi előtt bizony rajtam is előjön 1-2 patti,fodrász előtt nekem is tökéletlen a hajam,kicsi a mellem ( még 3 év a plasztikáig :/ ) stb..De úgy összességébe elmondhatom magamról,hogy szép vagyok.
Mindezek ellenére,ha előttem vágódik el egy ember az utcán megkérdezem,hogy jól van e,a barátaimért,és a szerelmemért bármit megtennék,és úgy érzem,hogy aránylag ( a rosszabb napjaimat kivéve ) aranyos és kedves vagyok az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!