Fiúk lányok! Ti mit gondoltok az olyan lányokról akiknek 14-15évesen póthajuk, műkörmük van. Minden nap magassarkuban járnak, az alapozótol már szinte leszakad a fejük. Noss mit gondoltok róluk?
Hát figyelj. Aki megteheti miért ne? De én semmi pénzért. Rengeteg fiú ismerősöm van, (közös ízlés miatt) akikkel sokat beszélünk talán kicsit komolyabb dolgokról is. Mindig is kilógónak éreztem magam, mert nem sminkelem magam nagyon, a magassarkúm csak az ünneplő, a hajam igazi (óóó de szörnyű -.-), és mind ez nekem tök jó. Szóval beszéltem vele arról, hogy szerinte mi van, mert van pár ribi osztálytársam, és ő azt mondta nekem, hogy 100x inkább van velem, aki nincs agyon csicsázva, és nem sárga a haja, valamint természetes, mint egy olyannal akin 5 tonna smink, 10 centis magassarkú, és póthaj van. Rettentően tudja őt zavarni ez a dolog, és ő egy olyan fiú aki nagyon menő körben mozog, és minden lány vele akar járni. Édes Istenem, de jó, hogy nekem a "Bátyám". Mind1. Szóval figyelj... azt csinálsz amit akarsz, te itt véleményt kértél, nem vagyok irigy, szeretem a bőröm, majd 25 évesen is szép lesz, a hajamból meg sok van, és ez pont elég.
15/L
21:50 tetszik a válaszod!:)Rendes lánynak tűnsz...
énis igy vagyok ezzel...jaa és igen az arcom nem szaakad le az alapozótol..ezt csak ugy általánosságban irtam...helyesirásért meg bocsi ha zavar titeket de gyorsan probalnek irni es nem nagyon megy:DDDD
nekem is kicsik a melleimm elég vékony vagyok 168cm/55kg
de ezzel mindenki megvan elégedve szerintük nagyon is csinos vagyok ... formás popsim van és hosszu labam..csak kis pinduri a mellem..de 3év és megcsináltatom Énniiss:):)
ez nem egózásból irom .. szoval félreértések ne legyenek már...
de rendesek vagytok h irtatok..várom a többi válaszokat..puszika(K)
168/55 neked vékony?
Akkor én mit szóljak a 170/50el?
aham,értem,akkor te nem is vagy olyan buta :)
szimpatikus vagy :) a hosszú válaszos cicalány voltam :)
:)
En is cica vagyok es eddig 2 fiuhoz volt szerencsem, a jelenlegi baratommal mar 1 es fel eve jarunk. ;)
A hajam derekig er es az enyem, festett szoke, de nem pot...
Az alakom tokeletesnek mondhato, az arcom is, a ruhataram is es ahany pasi irogat nekem...meg nem tudom szamolni, ez teny.
Es az is teny, hogy aki elbeszelgetett mar velem, nem gondolta rolam, hogy buta liba vagyok... ;)
18L
Ha ők így jól érzik magukat...
Az egyik barátnőm 13 és fél éves. Csatos póthaja van, műkörme nincs mert elég hosszú a körme mindig kivan festve, és sminkeli is magát. Úgy is szép, de smink nélkül is valami gyönyörű az arca! És nem k-rva, suliban is kitűnő. A póthajat és a sminkeket is magának veszi. Ennek ellenére, nem is nagyképű, sőt elég visszafogott.
Ezek szerint, ő még a jobb esetek közé tartozik. De tényleg vannak olyanok, akik szörnyűek. Szóval nem biztos hogy feltétlenül r*banc azért mert így néz ki.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!