Hogyan törlik a feneküket azok a lányok, akiknek nagy hegyes műkörmük van?
Ilyenre gondolok pl.: [link]
Félreértés ne essék, hogy elítélem azokat akiknek ilyen körmük van, korábban én is meghagytam nagyobb, de az nem ekkora volt és kerek volt. Nagyon sokszor látom buszokon a lányoknak, hogy a képhez hasonló méretű egy HEGYES körmük van. De hogyan törlik ki a feneküket??? Bennem sokszor felmerült ez a kérdés.
Már nem azért, de nekem igenis gondot okoz a műkörmöm a popsitörlésnél :S Persze nekem nincsenek ilyen hosszú hegyes körmeim, de mikor a szolid, fél milis kocka körmöm lenő, és wc-re megyek, olyan érzés kitörlésnél, mintha le akarnának törni hátrafelé, ugyanis nekifeszül a papírnak, mert már olyan hosszúak, hogy előbb vannak, mint az ujjaim, akkor is, ha az egész ujjamat ráfektetem a papírra....na jó ezt nem tudom elmagyarázni, de a lényeg, hogy én a fél centinél hosszabbat pont emiatt nem bírom.
Viszont a tampon halálegyszerű dolog még lenőtt körmökkel is :D egyszerűen csak be kell fektetni a köröm alsó, domború részébe, és akkor az ujjbegyedet éri a nyomás, a körömnek semmi baja nem lesz :D
Hát törlésnél nem nyúlok bele a végbélnyílásba, de az alapos törléshez oda kell azért nyomni, vagy ti nem így gondoljátok? Nem kaparom én az ujjam végével, de amikor már a vége felé húzom a papírt akkor a körmöm közelít a lenti részhez, és ugye ez ilyen nagy körömnek van egy íve is, meg a hossza miatt is hozzáérhet az intim részekhez. Legalábbis én így képzelem el.
De ha tudtok vele törölni, én elhiszem, megnyugodtam :P
Szóval akinek nincs ilyen körme, az már lúzer, vagy mi? :O
Ha ti stiletto körömmel érzitek jól magatokat, akkor ok. Semmi beleszólásom. De azért kíváncsi lennék, hogy a tampont hogy tolod fel magadnak... A körmöd hegyével tolod fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!