Audi A8! Tetszik a csajoknak?
Figyelt kérdés
Szívesen ismerkednek ilyen illetőkel a hölgyek?2013. márc. 24. 21:12
1/9 anonim válasza:
Hogyne tetszene! De ha aki benne ül egy tróger, beképzelt állat... hát leütném és vinném a kocsit :DD
2/9 anonim válasza:
Azt se tudom milyen autó az, tőlem aztán trabanttal is járhat valaki. Ha tapló, nem a kocsitól fog függeni.
4/9 anonim válasza:
Apukámnak A8asa van, zabálják a nők ;) (de ha megfogadsz egy tanácsot, felesleges olyan nővel összejönni akinek a kocsid tetszik csak:D)
5/9 anonim válasza:
Nem az autó érdekel, felőlem bicajjal is járhat.
Amúgy rákerestem, ilyen autóval és ha fekete, akkor azzal mifelénk a rajok járnak, tehát messziről elkerülöm.
6/9 anonim válasza:
Tetszik!De kizárólag az autó tetszik, nem foglalkozom azzal, akié.
7/9 anonim válasza:
Én se tudom, hogy melyik ez az autó, de nem is érdekel, engem se foglalkoztat, hogy milyen autója van az adott pasinak.
8/9 anonim válasza:
Ha egy nő ez alapján ítél meg annyit is ér.
9/9 anonim válasza:
Nem! itt szinte csak a romáknak van... a segíííílyből futja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!