Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Honnan van ennyi pénzük a...

Honnan van ennyi pénzük a sminkblogos csajoknak ezekre a drága cuccokra? (Bővebben)

Figyelt kérdés
Először is tisztázni szeretném, hogy nem akarom leszólni egyiket sem és nem is irigykedem, mert nagyon szeretem olvasgatni ezeket a blogokat. Tudom, hogy rengeteg sminkterméket kapnak ajándékba is, de pl chanel és társai dolgokat biztos, hogy nem:) Tehát egyszerűen csak az érdekel, hogy honnan lehet ennyi pénzük, hiszen havonta rengeteget költhetnek sminkcuccokra.
2011. jún. 15. 13:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen blogokat vagy youtube csatornákat én úgy vettem észre, hogy általában tehetősebb emberek csinálják. Azoknak meg mindegy, hogy mennyibe kerül az a cucc.
2011. jún. 15. 13:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy mindenki másra költ sokat. Van akinek fel sem tűnik hogy mennyi pénzt eltelefonál, vagy hányszor rendel pizzát, stb. Van aki meg drága sminkeket vesz.

És a legfontosabb: sok sminkblogos csaj még huszonéves eleje, otthon lakik, de dolgozik már. Tehát: keres mondjuk 100 ezret havonta és hazaad 20-at. A többi zsebpénz. Nem mindenki, de vannak ilyenek. Amíg otthon laktam, haza kellett adnom havi 15 ezret és a többit magamra költöttem meg vettem belőle néha kaját. Akkor hetente vásároltam :) Most már külön élek, van férjem és kisfiam, már havonta veszek egy gagyi noname körömlakkot és boldog vagyok vele :)

2011. jún. 15. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:
44%

gondolom "apuci bankjából", meg amit előttem írtak, aki dolgozik.

Hát tuti nem az egyetemi ösztöndíjból költ annyit. xD Amúgy belebotlottam már pár olyan blogba, amiben átlagos vagy csóró csajok írkáltak, bóvli noname meg óccsóóó sminkekkel, de a kutya se olvasta. :D

Gondolom nagyobbrészt olyan családból származnak, ahol nem a létfenntartás a probléma, a külföldi oldalakon meg általában profi, de legalábbis tanult sminkesek írnak.

2011. jún. 15. 15:08
 4/4 anonim ***** válasza:
apuci szereti őket
2011. jún. 15. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!