Otthoni füllyukasztás? Bővebben lent.
Sziasztok! Én 1 hete lyukasztottam és semmi gond nem volt...som módszert olvastam itt, de végül nem úgy csináltam...Hugom már 3 piercinget csinált magának, ugyhogy az ő módszerét választottam sokkal gyorsabb és nem is fáj...Fogsz egy jó vastag tűt öngyújtóval lefertőtleníted, utánna fogsz egy dezodort füledhez nyomod és lefagyasztod vele pár másodperc alatt lefagy én a tűt a melegítés után is lefújtam h ne legyen meleg, a dezodor fertőtlenít is...ha lefagyot a füled akk ahol előtte megjelölted fogod és határozottan átszúrod jó erősen nem kell félni nekem egyáltalán nem fájt! Mintha kartont szúrtam volna át...mindkét réteg átment utánna benne kell hagyni a tűt egy 5-10 percig (utaánna kezded csak érezni h "fáj" de nem vészes igazából csak ilyen fura vagy nemtudom...utánna fogtam a fülbevalót azt is lefertőtlenítettem megint lefagyasztottam a fülem kihúztam a tűt gyorsan vissza a fülbevalót és kész is...másnapra picit bepirosodott meg bedagat de ez normális 1 hétig kenegeted Bepanthen Plus-al és utánna semmi gond nincs közbe néha néha nem árt kivenni a fülbevalót és megtisztítani meg a lyukat is ill úgy is bekenni...jah meg forgatni kell időközönként a füledbe amikor eszedbe jut...
Nemtudom mennyire hatásos másoknál, de húgomnak így már 3 piercingje lett átszúrva meg az én fülem is és semmi baj nem volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!