Füllyukasztás? (bővebben lent)
hát nem ugyanolyan az biztos.
de ha nekilátsz, mindenképpen branül vagy piercer tűvel menj neki, mert nem fogod tudni simán áttolni a fülbevalót a lyukon. és ügyesen, ne sérüljön túlságosan a porc.
Teljesen más érzés, attól is függ, hogy a porc melyik részét akarod átszúrni. A fülcimpa lágyszövet, úgyhogy azon könnyű átszúrni a tűt, de a porcon való áthaladáshoz már fizikai erő kell és nem tudom, hogy ez mennyire esik kézre, ha magadnak csinálod.
Nekem kevésbé fájtak, mint a cimpába rakottak (öszesen 14 ékszerem volt eddig fülporcban), viszont az anti-tragus és a rook piercingjeimet tuti nem tudtam volna magamnak megcsinálni, a srác piercer is erőlködött vele, mert ott annyira kemény a porc. A rook emellett baromira fájt is, de szerintem csak azért, mert karikát rakattam bele. Ha a cimpa felső, laposabb részébe, vagy a cimpa porcos részére akarsz fülit rakni, akkor szerintem nem lesz vele gondod, a többihez én megkérnék egy barátot/barátnőt, hogy segítsen. Sok sikert hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!