Füllyukasztás?! Bővebben lent!
Szia,az én lányom is 2 hónapos volt,mikor kilyukasztattam a fülét,ráadásul akkor még 3 szurit is kapott(kötelező olások)!Akkor sírt egy kicsit,aztán semmi baja nem volt utánna!Naponta forgattama fülbevalót 1 hónapig és néha alkohollal(amivel a köldököt kezeltem)lefertőtlenítettem!
Az én lányom nem piszkálta sosem!
1 hónap után kicseréltük,azóta sincs gond!
Nagyon jól áll neki,szerintem csajos!
Én 4 éves voltam,mikor kilőtték,emlékszem rá,nagyon sírtam!
Sokan ellenzik,de szerintem jó,ha egy kislánynak van!
Szép estét!
ok, hogy kiloveted (bar en nem tettem, de ezt mindenki maga donti el), de ne kend tetrannal!!!
Az felnotteknek valogyulladascsokkento kenocs!!
De most komolyan....csak alkohollal fertotlenitsd az ekszert es forgasd minden nap tobbszor is.
kozmetikus vagyok es egy 4 honapos kislany anyukaja
6 hetesen lövettük ki. Észre sem vette, mert a tesóm ölében volt és a nyuszijával dumált. (én kinn bőgtem hogy mekkora marha vagyok, fájni fog stb stb)
10 perc alatt kész voltak, vigyorogva jött ki a kicsi. Semmi probléma nem volt a fülével utána.
Megjegyzem nekünk a doktornéni ajánlotta a tetrán kenőcsöt...
Találkoztam és frissen fül lyukasztott egynapossal is és vígan szundikáltak a "nagy tortúra" után :)
Meg sem kottyan majd neki, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!