Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Otthoni füllyukasztás? Bővebbe...

Otthoni füllyukasztás? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy szeretnék fültágitot, nem azért, mert divat, hanem mert tetszik.Szoval a "divat vagy" szöveggel mennyetek a tudjátok hova XD Nincs lyuk a fülemben.Gondolkoztam azon, hogy otthon áttszúrom magamnak. Hogyan szúrjam? Mivel, hogy fertötlenitsek, milyen tűvel (lehet e sima biztostű)? Minden érdekel:D Ja és akinek nem tetszik a fültágito annak nemkell leirnia 100×, hogy a fültágito ronda meg hasonlók.Szóval HASZNOS válaszokat várok.Köszi xo
2010. jan. 24. 16:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

nem ajánlom,hogy magadnak szúrd mert a fülben olyan idegek és pontok vannak melyeket ha megsértesz komoly utólagos problémát okozhatnak.

és szerintem jól tud kinézni egy fültágító bizonyos méretig olyan 10-12mm :)

2010. jan. 24. 16:43
 2/13 A kérdező kommentje:
15öset akarok. amugy a "szakember" hogy látja hogy hol vannak az idegek stb?:D ez szerintem hülyeség, elvégre sokan szurtak már otthon maguknak lyukat, és senkise halt bele... vagy nem?
2010. jan. 24. 17:07
 3/13 anonim ***** válasza:
10%

Én kipróbálam az otthoni füllyukasztást.

Mivel egy határozott mozdulattal nem tudam átszúrni sokáig szúrkáltam, fúrkáltam. Nagyon fájt!

Ezek után hagytam egy "kicsit" pihenni (egy, két hét), és láss csodát beforrt!:)

Semmiképpen nem ajánlom!

2010. jan. 24. 17:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is csináltam magamnak, szám szerint 12-őt és valóban nem haltam bele. Semmiképp sem biztosítótűvel kezdj neki, hanem vegyél a patikában injekcióstűt, lehetőleg a legvastagabbat (pár forint) és 70%-os alkohol (kb 300 ft). Előtte alaposan jegeld le a füled, ha már nem érzed, akkor fertőtlenítsd le alkohollal aztán szúrhatod. A fülbevalót amit beleteszel (mert gondolom előbb fülbevalót akarsz beletenni) előbb áztatsd be az alkoholba. Ha beleraktad a füledbe, várj azért szerintem néhány hónapot, amíg meggyógyul és utána kezdd el tágítani. Lehet kapni például Apacsban külön erre a célra kitalált eszközt, én azzal csináltam. Sok sikert!
2010. jan. 24. 18:04
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi bajod, ha magadnak szúrod!! :) Nekem 16 db van, mind saját szúrás, ill. barátnőm szúrta, az egyik ebből 10 milis tágesz.

Orvosi kellékes boltba menj be, és kérj 1.5-ös piercing tűt, vagy pillangós tűt, ki minek hívja, lényeg, hogy branülös legyen (ilyen műanyag ccuc van rajta :D)

Fertőtlenítéshez használhatsz alkoholt, vagy betadint is. előtte tegyél tollal egy pöttyöt a fülere, ahol szúrni akarod, hogy pontos legyen. Innentől márcsak lelkierő kell hozzá, hogy átszúrd :)A tűn lévő műanyaggal könnyedén bele tudod tenni a fübvevalót, vagy akár piercinget is. Utána kenegesd valamilyen kenőccsel, Bepanthen vagy amit találasz, amíg meg nem gyógyul, és cserélheted is nagyobbra :)

2010. jan. 24. 19:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Én is kiszúrtam magamnak 2 lyukat, hát elég hosszadalmas volt, meg fájt is, de legalább spóroltam vele:D amúgy semmi bajom nem lett. Én sima varrótűvel csináltam, kicsit forrósítsd fel, meg mondjuk pálinkába mártogasd bele előtte a tűt. Tuti bacimentes lesz :D
2010. jan. 24. 21:01
 7/13 anonim ***** válasza:

szia!

én már kétszer is átszúrtam a fülem... nagy hústűvel vagy mi az:DxD

szóval...minimum 2 hónapig tartsd benne a fülbevalót majd utána tágítsd de persze lehet azt is,hogy közben tágítod... vannak ezek a csigák vagy mi azzal tágítsd ...

én ALOE-val fertőtlenítettem meg apám arcszeszével:d és semmi bajom:D

sok sikert :D hello

2010. aug. 22. 20:39
 8/13 anonim válasza:
27%
A fültágító szerintem szörnyű, ne szenvedj vele otthon! Gondolj bele idős korodra hogy fogsz kinézni. Rosszabb mint egy tetoválás.
2010. nov. 9. 01:17
 9/13 anonim ***** válasza:

Az a fontos, hogy ne ijedj meg, ha nem megy át elsőre a tű! Nekem se akart. Olyankor csak nézz a tűkörbe, és képzeld azt, hogy annak a "valakinek" szűrod a tükörben, nem pedig magadnak. Keress a füleden egy biztos fogást, és nyomd meg erősen a tűt! Vigyázz a fejedre a füled mögött, meg persze a kezedre! :D

Ha veszel patikában 70%-os alkoholt, vagy elcsened apudtól a legerősebb pálinkáját, és azzal naponta lemosod a füled (a fülbevaló maradjon benne, mert nekem pl. 1 perc után annyira beforrt a lyuk, hogy újra kellett szúrnom), akkor még csak be se fog gyulladni.

Amire engem nem készítettek föl:

Az egyik fülemnél semmi vér nem volt. Átszúrtam, kész, vér sehol, nem haltam meg, remek. Másik fül. Mire átért a tű a fülemen, már alig bírtam tartani a fülem, annyira csúszott a vértől. Ilyenkor gyorsan beteszed a fülbevalót, zsepit nyomsz rá, hogy ne vérezz össze semmit, és a szobában lefekszel a földre, a lábad pedig fölrakod az ágyra. Maradj úgy, amíg szédülsz! Elég rossz tűvel a füledben beájulni... XD

2010. dec. 2. 13:20
 10/13 anonim válasza:
100%

Én a barátnőmnek szúrtam ki a fülét... 2 óráig ásztattuk Whiskey-ben a HÚSTŰT :D 8 jéggel jegeltük (kb.:1 óráig) xD utána több próbaszúrást is csináltunk :-) végül bátorságot szereztem, és átszúrtam.. először csak az első réteg lett átszúrva. A barátnőm azt hitte, hogy már az almát érintette a tű, de csak a hús ropogott.Ilyenkor ne ijedjetek meg!! Újból bele kell szúrni a tűt, és a második réteget is Átszúrni! Utána egyből rakjatok bele arany vagy ezüst fülbevalót!! (vérzés esetén feküdj le a földre, és rakd fel a lábad egy székre)

Elötte nézzetek képeket, másnak a fülét, hogy hova is kell szúrnod!!

2011. jan. 22. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!