12 éves lánynak műköröm korai?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és ma csináltattunk nemkem műkörmöt mert lerágtam és most sikerült megnövesztenem. Szerintetek ez hülyeség volt?2014. júl. 25. 22:20
11/19 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem korai, nekem is 12 éves korom óta van folyamatosan műkörmöm most 18vagyok. Imádom mindegyiket! Teljesen leszoktatott a körömrágásról , mindig szép és nőies, nagyon sokat tud dobni egy kézen:)!
12/19 anonim válasza:
hát elég korai, de nyáron belefér egyszer
13/19 anonim válasza:
Hát ez nagyon gáz, és szerintem felelőtlen is a műkörmös, hogy megcsinálta neked. Most ettől csak még gyengébbek is lesznek a körmeid. Gratulálok a szüleidnek, hogy ezt megengedték neked :)
14/19 anonim válasza:
12 évesen?! Kicsit nagyon korai.
15/19 anonim válasza:
Szerintem nem. De pölö suliba nehogy ezzel menj.
16/19 anonim válasza:
Nem a korod a lényeg, hanem, hogy a műköröm alatt teljesen tönkremegy a körmöd mivel nem jut levegőhöz.
17/19 anonim válasza:
Igen, korai, és hülyeség volt.
a műköröm se tesz jót a körömnek, nehogy azt hidd...
van ma már körömerősítő lakk
18/19 anonim válasza:
Szerintem kicsit korai,de te tudod:)
19/19 anonim válasza:
Szerintem ha nem túl hosszú és nem csicsás akkor jó😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!