16 évesen műköröm nem korai? Bővebben .
Figyelt kérdés
Családom elég konzervatív. De nekem annyira gyengék a körmeim, már annyi mindent kipróbáltam erősítés céljából. Le tudnám "bontani" az egészet annyira gyengék. Ezért rendszeresen festem, strasszokkal próbálom eltüntetni a hibákat. De a festék is lejön a letört körmömmel együtt. Nagyon ki szereném nyárra próbálni a műkörmöt. A legkisebb, legszolidabbat. Családom ellenzi. Kérlek segítsetek! Köszönöm. :-)2009. jún. 13. 13:14
1/7 anonim válasza:
Én a helyedben felrakatnám. ha nagyon tényleg nagyon szolidat választasz és rövidebbet, lehet, hogy fel se fog nekik tűnni.
2/7 anonim válasza:
Szerintem erősítsd meg zselével a saját körmödet, az nem fogja engedni h letörjön és szebb is lesz. Lehet a szüleid sem fogják észrevenni, mert a körmöd ugyanakkora marad és fokozatosan lesz nagyobb. Jobb, mert nem is kell olyan gyakran tölteni, mert annyira nem látszik h le van nőve, könnyebben formázható lesz és megnő olyan nagyra amilyenre szeretnéd. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Ha szeretnék, akkor tényleg csak picit és szolidat. Viszont anyuéknak mindenképpen megmondom ígyis-úgyis. Viszont a körömerősítésnek utána nézek, amit írtatok! :) köszönöm. :)
2009. jún. 13. 15:40
4/7 anonim válasza:
14 vagyok, és 1 éve van műkörmöm...
ha ilyen szolidat szeretnél, és még gyenge is a körmöd, RAKASD FEL családod ellenére mindenképp!!! ha már semmi nem használ persze :S
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, sajnos már teljesen lemondtam róla ... :( majd talán jövőre
2009. aug. 1. 19:22
6/7 anonim válasza:
mért lenne korai 16 évesen? én 14.-ik szülinapom után nem sokkal csináltattam és azóta van.
15/L
7/7 anonim válasza:
Én is tizenhat vagyok, de a szüleim már nem szólnak bele az ilyesmibe. Szerintem beszéld meg velük mert magamból kiindulva ez nagyon bosszantó lehet. De a műköröm alatt még gyengébbek lesznek a körmeid mert nem jutnak levegőhöz. Nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!