16 évesen zselés műköröm korai?
Figyelt kérdés
Szeretnék csináltatni zselés műkörmöt ilyen épített zselét. de a legkisebb méretűt, csak ilyen sima franciát esetleg egy kis virággal,kővel. Szerintetek korai még nekem?2011. júl. 31. 10:52
1/15 anonim válasza:
úristen,dehogyis korai :O:D
Az igényesség sosem korai :D Ha nem születtél szép körmökkel, esetleg vékonyak, kicsik, nyugodtan.16évesen amúgy sem vagy már kicsi. :)
Én nekem 15 évesen lett először, de azóta csak 3x volt,mert sajnos drága, de az én körmeim nagyon kicsik, úgyhogy a műköröm jó dolog (rágtam sokáig a körmöm)
Szóval nyugodtan csináltasd meg, ha tetszik! Csak ne hegyeset:D
2/15 anonim válasza:
nekem 19 évesen volt először de nem is lesz több mert tönkre ment a körmöm am nem korai már 12 éves csitriknek is van.
3/15 anonim válasza:
utolsó : rossz körmösnél voltál, mert pl az épített porci-zselé se teszi tönkre.,csak ha rossz minőségü ragasztóval teszi fel a tipet, vagy rosszul reszeli.
4/15 A kérdező kommentje:
akkor jó:) kocka körmöt akarok csináltatni és nemis tul nagyot. ilyne kis szépet akarok csak:). és amikor leakarom szedni(mert lenő) akkor ahoz midnenféleképpen viszakel menem a körmöshöz?
2011. júl. 31. 12:20
5/15 A kérdező kommentje:
nektek kb.medig tartott?
2011. júl. 31. 12:20
6/15 A kérdező kommentje:
am.szép erős körmeim vanak csak nagyon lassan nőnek. és szeretném kiprobálni ezt mert nagyon szép:). egyébként mennyi ideig tart ezaköröm? 1 honapot bir.?
2011. júl. 31. 13:05
7/15 anonim válasza:
nekem is 15 évesen volt először műkörmöm, de nem bírtam sokáig, mert nem voltam hozzászokva a "hosszabb" körömhoz, mert mindig tövig levágtam... tehát néhány nap alatt lerágtam minden műkörmöt, egyébként sokáig bírja csak lenő, tehát érdemes töltetni legalább havonta egyszer, de kinek hogy nő a körme ;)
8/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem korai. Inkább legyen egy kis helyes műkörmöd mint undorító, igénytelen, rágott...
De vigyázz arra, hogy ne ess túlzásba formát és színeket tekintve mert egy határon túl már ribancos.
9/15 A kérdező kommentje:
akor jó.köszi a válaszokat. :))))
2011. júl. 31. 17:08
10/15 A kérdező kommentje:
Itthon magamnak letudom szedni? Mert a körmösnél elég drága a leszedetése asszem..:/
2011. júl. 31. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!