A szájkontúrceruza csak szerintem undorító?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, mintha miután rúzzsal kikeni valaki a száját, eszik valami zsírosat, vagy maszatolósat, és a rúzs lejön, de a szája szélén meg meglátszik. :D2014. júl. 24. 13:22
1/6 anonim válasza:
Nem undorító, kontúrozásra való rúzshoz... nyilván nem magában kell használni, mert úgy nem szép.
2/6 A kérdező kommentje:
de sokan használják csak magába :/ vagy úgy hogy sokkal halványabb a rúzs, és emiatt ugyanaz lesz a végeredményt, amit fent írtam.
2014. júl. 24. 13:25
3/6 anonim válasza:
úgy tényleg igénytelen... de nyilván EGYEZŐ színű rúzzsal fel sem tűnik, csak nem folyik szét a szád.. : D
de ennyi erővel az alapozó a szemceruza meg minden smink undorító az alapján hogy egyesek hogy használják.. : D
4/6 A kérdező kommentje:
ez mondjuk igaz :D de egyik másik kozmetikus is úgy sminkkel, hogy világosabb a rúzs... meg egyik kozmetikus ismerősöm a mindennapokban kontúrozza a száját rúzs nélkül. kozmetikus létére??? Komolyan nem értem az ilyet :D
Nah, mind1, nekem nem jön be, se rúzzsal, se magában :)
2014. júl. 24. 15:01
5/6 anonim válasza:
A 90-es években nagy divat volt, ezért a (most már) idősebb korosztály preferálja a szájkontúrt,biztos nosztalgiáznak. Nekem sosem jött be, bár tükör előtt otthon többször is megcsináltam kíváncsiságból,de borzasztó,le is mostam rögtön.
6/6 anonim válasza:
Szerintem is borzaszto. Anelkul is pontosan es szepen lehet ruzsozni ha eppen kell, nekem sikerul mindig.. na igen amikor halvanyabb a ruzs hozza..rossz latvany :D nem ertem hogy nem tunik fel nekik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!