Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csak szerintem iszonyatosan...

Csak szerintem iszonyatosan béna PLaura? (Youtube)

Figyelt kérdés
Youtubos "guru",de szerintem nagyon tehetségtelen lány,ráadásul még szépérzéke se nagyon van.:D Mellette a Gabifrizurái is tehetségesnek tűnik.:D http://www.youtube.com/watch?v=9ifzhSEdcq4
2014. febr. 2. 12:29
 1/7 anonim ***** válasza:
tyűűű... ezt komolyan felrakják youtubera?
2014. febr. 2. 12:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen.:D Még a Gabi szódával elmegy,de a Laura...:P
2014. febr. 2. 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem egyik se megy el. A hajcsináló csaj csak göndöríteni tud, azt is rosszul, a másik csak meg folyton elront valamit, rosszul használja az ecsetet, félrebeszél, meg elröhögik a dolgot, a videóik ahogy vannak rosszak. Kérdem én, ha már gyorsítani tudják a videót meg ilyesmi, akkor mi a rákomért nem vágják ki azokat a részeket amikor bénáznak? Kész ez az egész...
2014. febr. 2. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam kislányokat nézegetni a youtubeon, amint próbálnak felnőttet játszani...xD

Egyébként az én első videóm is iszonyat ergya lett, de én tesztnek töltöttem fel csak, hogy megnézzem van-e rá igény az olvasóim között...(Én nem videósnak -vlogosnak- készültem, és engem bosszant a kamera...nem tudok belenézni...se fényképezésnél se felvételnél)

2014. ápr. 11. 19:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Laurítának drágának ez nem az első videója,de nem is a második,hanem az 50.kb.Nagyon amatőr szegény,a Gabi az jobb,bár szerintem egyik se egy ügyesség,hiába akarnak mindketten sminkesek lenni.
2014. ápr. 12. 07:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja hogy ezt komolyan gondolják...az már gáz...>.<
2014. ápr. 12. 15:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen.:D Néztem ilyen "tag" videókat róluk,halál komoly arccal beismerték,hogy sminkesek akarnak lenni...XD
2014. ápr. 12. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!